Uoči glasanja o smjeni Vlade KS
63
Radeljašu nepoznati muškarac prijetio odsjecanjem ruke
Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radeljas, najveci ratni profiter, lopov.... normlano da ga neko zove koliko je ljudi unesrecio
Spletka iz kuhinje SDA Kriminalci
Sta reci koju posluku porati..... Mozda mu se omaklo ,ili covijek pogrijesio .... sta znas mozda nije prevarant
Ova prevara je otkrivena kada je sin pokojne Janje Odžakoviæ nedavno došao u Sarajevo da pokrene ostavinski postupak. Njegovom èuðenju nije bilo kraja kada su mu u Sudu rekli da je zemlja njegove majke prodata i da nema šta naslijediti.Inaèe, spomenuti Radeljaš nije samo poslovao sa falsificiranim papirima. Jednom prilikom mu je neka gospoða zaista dala punomoæ da u njeno ime proda kuæu, što je on i uradio. Kuæu je prodao za 45.000 maraka i onda je napisao \"izjavu o primopredaji\" koju je dao vlasnici kuæe da potpiše. Nakon što je ona to uradila, on je dopisao i to \"da je primila iznos od 45.000 KM\". Naravno, žena je ostala i bez kuæe i bez novca.
Evo iz arhive BH Dana BR. 185 Da ovdašnji lopovi nemaju ama baš ništa od onih lopova koji tvrde da kradu samo od bogatih, govori i èinjenica da su Esad Radeljaš nastanjen u Sarajevu, i Dražen Jankoviæ iz Sarajeva prodali plac \"Rosulje\" u ulici Adema Buæe izbjeglicama - braæi Sabitu i Vahidu Magašu. Zemlja koju su im prodali pripadala je Janji Odžakoviæ, koja je umrla još 1982. godine. Radeljaš i Jankoviæ su preko svojih kompanjona u Republici Srpskoj nabavili papire po kojima je baba Janja izbjeglica u RS-u pa sad njima, preko suda u Miliæima (kako stoji na falsificiranom peèatu) daje punomoæ da u njeno ime prodaju zemlju u Sarajevu. Braæa Magaš su za plac platili 45.000 KM, potpisali sa \"prodavcima\" kupoprodajni ugovor i sve to lijepo ovjerili na Sudu I u Sarajevu.
Ovo su izmislili da pred izbore ocrne SDP i da prikupe koji glas.
suviše je jednostavan zaključak da je to neko iz SDP ili SBB, možda je neko iz SDA, pa da se kaže \"vidiš komumanjara\". P.S. stvarno okud Koldži suvlasništvo u Hepoku, ako je to tačno?
hahahha dici ce mu u zrak onaj servis hahaha ma kriminalkac s kriminalcem
Sta je vama ljudi, lazu obojica, pokusavaju da si podizu cijene. Svaki njihov glas KOSTA, ko god bio vlada. Razmislite malo. To streba poslati kuci i vise nikad dati glas stoci Radeljasu ili Zekovicu. Covjek bio skladistar, Radeljas, sad nesto hoce, a drugi sandzacka varalica.
Ne znam kako vas nije sramota. Da ste vi na vlasti bili bi kao posteni. Pricate stvari na pamet. Znate samo sjediti i laprdati gluposti.
To je taj radeljas, lopov i kriminalac http://sbbbh.ba/vijesti/posljedne-novosti/2892-qavazq-otkriva-kako-poslanik-u-skuptini-ks-ucjenjuje-vlast-radi-linih-interesa-radelja-trai-posao-za-kerku-i-11-funkcija-u-dravnim-firmama
ovaj kriminalac esed radeljaš je pismen toliko da je jedino osnovnu školu redovno završio, rat i plima izbace g..na na površinu,tako da mir i oseka nemogu sve očistiti, u ratu je najbolje krao hranu od boraca sa žuči i švercovao...ja sam sda-vac... ali snjim vlast praviti je nisko i jadno....
prisustvovo sam 2001 god kad je pokojni rato spaic razgovaro sa mojim prijateljom da posjeduje dokumentaciju u kojoj se vidi da je jedan general i jedan veliki biznismen radili za protivnicku stranu. tada se raspitivo da stupi u kontakt sa rahmetli celom da i bi mogli dobro unovciti te papire. i moj prijatelj mu je organizovo sastanak sa celom. da napomenem da je rato bio komandant specijalaca u nekom dijeliu rs. rato je likvidiran 2006 god. a ramiz delalic 2007. ratinu likvidaciju je prizno milenko lakic .dali postoji veza izmedzu ratine i celine likvidacije mozete saznati gospodo istrazitelji i tuzioci ponudite nesto povoljno i lakicu pa vas mozda odvede do cilja.
Najnovija vijest:Tihić primio Hrišćanstvo.Krstili ga Dodik;Kusta i Kačavenda.Ženi Pandurevićku!
zar iko ko voli ovu zemlju može dati glas za ove izdajnike sdp+sbb osim vas sitnih šićardžija što znate da vam ističu mandati i da nema više guzovače ;)
ah što je panika nastala, treba ići posla tražiti nema više guzovače brale
pade vlada spašavaj nas Mile brale