Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ono hoda slobodno po gradu...kakvi smo mi jadovi postali....
To bi Izraelci davno riješili.
Sad njega u tvorza ziguti natenane.
Sigurno smrdi na kilometar iz neke selendre pa nije mogao normalno zenu imati. Treba javno praviti spiskove ovih zlikovaca da se nikad ne zaboravi. Zivotinja a ne covjek.
Ovo govno treba ubiti odmah ..Ne treba mu sud samo govno iskasapiti..
Tko god siluje treba ga kastrirat.
Poslati ga u KPZ Zenica , da mu vrate istom mjerom , petu godinu ga zaklat da ne doceka slobodu. Poyy glzapratite za vise savjeta
Dabogda mu unucad skakala u Drinu
Samo gora osoba od ovog Grujića je njegov advokat, kakva je to pogan samo, ti advokati koji su svjesni da je ovaj počinio djelo i opet imaju obraza braniti nekog takvog.
Sad tu ćunu možeš sebi u gujicu zavući.
silovana moze traziti ostetu za psihicku i mentalnu bol obavezno!!! nakon presude duzan je isplatiti. ogulit ga do gole koze
Ja ne razumijem sta ove sudije sprijecava da ovakvim monstrumima ne dodijele kaznu od 30 godina kao sto je i zasluzio. Da li se pogledaju u ogledalo i vide u sebi zlog i nepostenog covjeka? Ako vec ne radis taj posao kako treba, makni se odatle, jer si prihvatio obavezu ces biti cist i posten, a nisi. Svi ste skoro takvi. Neka vas je sramota vase djece ako nista drugo.
Toliku kaznu dobiju vozači kamiona ako voze bez kartice . Sram vas bilo . Ko god je tako malu kaznu odredio. Samo se organizovati i svu tu bageu istjerati iz zemlje
Treba ga u Zenicu
Za silovanje 6 godina? Pa ovog nema ni u zemljama treceg svijeta.
Rade zabijo si gdje ne treba i bez dozvole
Dodikov miljenik
Imal' gadnijeg čina od silovanja? To muško i vojnik? Junačina pijana sa puškom se iživljava na slabom i nenaoružanom žensku. FUJ!
Sve se vidi na njegovoj cehri