Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopovi, hodže su lopovi
Jel ovo ide smjena hafiza. Na njegovo mjesto Siniša s Pala
Smijeni hafiza i postavi kakvog četnika
E sto Dino slinkovic srati moze, grlica mu ravna nije. Ide u smjenu svih bosnjackih i imenuje sve nebosnjacke direktore. To mu je politika. Jos malo ...
Konaković nije kompetentan da raspravlja o ovoj temi.
Od ovog Sline covjek samo proljev dobije!!
Ovaj Konaković iskače sad iz konzerve. šta on ima sa Bošnjačkom gimnazijom? On je nastvnik tjelesnog!!! Neka ga još malo!
Sto se nastavnik fizickog uzjogunio. Neka ga jos malo. Sta ce hudnik!
I onda ovi nešto pametuju Dodiku....biće nema gimnazija u multikulti sarajevu pa se mora osnivati "Bosnjacka"....rijaset osnovao a iz ruđera se financira(sve religijske ustanove bilo koje vjere trebaju same da se financiraju)