Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva trka ljudi. Prestanite jesti meso, jedite samo voce i povrce i seeds. Drzite ph tijela (urin ) preko 7 sto je alkalijska zona i nema kancera. Nikad, nikad, nikad.... Nego od toga se pare ne prave pa nas zato doktori madzionicari vode na trke i tako to.
Nesto slicno je odrzano prije par mjeseci, zvalo s eSetnja za zivot i setalo se od Skenderije do Bascarsije i nazad..veliki broj ljudi se odazvao i nadam se da ce tako biti i ovaj put:)