Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad se vise nekih shoping centara nije otvaralo samo daj daj daj najveci najmocniji najskuplji naj naj naj sve nam je nesto aaaa daj najveci da je najbolji da je, a osnovne stvari su nam u k.
Nike kriv onaj sto je razbolio ljude, nego onaj ko ga je razotkrio. Samo kod nas ovo moze!
Krok0dajl nisam bas siguran da je u Butmiru osmorka
Hajmo bojkot Milkos proizvoda, svi!
Djeca obolila, dekanu i svima jako žao, nisu znali da li ima ili nema Q groznice, a za ocekivati je da se studenti veterine razbole od ove bolesti, iako se nije desavalo. Sreca pa mi kcerka ne studira medicinu, valjda bi bilo za ocekivati da ce oboliti na praksi od zutice, side ili tuberkuloze. Ne smijem pomisliti od cega normalno oboljevaju oni sa genetike
Zna on za pojavu groznice vec nekoliko sedmica i jos uvijek se pred medijima pravi lud. Studente je slao na vjezbe iako je znao za bolest. Ovakve stvari su za ostavku i to momentalnu!
Samo da vas potsetim da predsednik Vucic gde god bio radi za korist svog naroda , a vi koji njega mezite, mrzite i sebe same.
Licna higijena Eto sta Stazirala sam prošle godine u bolnici niko id mladjih uposlenika, novog kadra ne vodi računa o ličnoj higijeni i još gore procedurama sterilizacije oko bolesnika. Mogu misliti sta tek rade ostali na praksi. Iz kuce sve izlazi. Politika veze nema sa tim. I ne pljujte BiH svugdje je isto. Nego nigdje ne odete i ne znate.
Ovu farmu izmjestiti na jedno od Bjelašničkih sela.. Šta će farma, sa smradom gorim i od gradske deponije, u jednoj metropoli?! Ljudi u radijusu od 3km od farme u Doglodima, u ljetnom periodu ne mogu da dišu od smrada..
Osoba A: ja sam krokodajl Osoba B: ja sam krokodajl Osoba C: ipak sam ja krokodajl
Isto kao u parlamentu i u OHR . KRATKO I JASNO FUJ
a sto je sada vazno naglasiti da je kantonalna vlast donirala junice? da li je svrha ovakvih tekstova da se politicki nadigrava ili da se sazna nesto o konkretnom slucaju. polupali ste loncice novinari.
Isto kao i sa vodom. Jbo ljudsko zdravlje. Samo pare
Adnan Delić će promjeniti Gen tih Krava i sve će biti ok!
Vidi DIF strucnjaka Delica. On ima inspiraciju da se slika i u mirisu balege. Samo je vazno da je u medijima ko i sef mu.
Što Drzava ima više zakona, manje vrijedi. Zamisli bitnije je sto neko nije certificiran a recimo utvrdio izvor zaraze od necijeg zivota....
Direktorica Farme iz NiP-a pa uradite analize, ona dala analizu iz 11 mjeseca! Dole se od smrada ne moze proći!!