Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putuj Evorpo, ne cekaj na nas. Nama je dobro... za ovu smo se situaciju 1991.-1992. potpuno svojevoljno, realno demokratski, opredjelili. Balkanski narod se kontrolirati moze samo uz pendrek. \"Demokratija\" kod nas katastrofalne posljedice ima, barem jos nekih 100 godina.
stalno slušam o tome kako je korupcija tolika da ti za sve živo trebaju pare, a gdje god dođem i kome god ponudim pare neće da uzme... ne znam šta je to tako pobogu!
Ja sam vec poceo vjerovati da je korupcija nesto normalno, nesto sto je u genima nama balkancima i sto treba prihvatiti kao takvo. Ako hoces posao plati, ako hoces da se nesto zavrsi plati, ako napravis s.r.anje a neces da lezis opet plati, to je cak i u duhu kapitalizma koji promovira taj bajni zapad.
@ sirotinja Ma taman kad sam malo zaboravio na onog Puraševića, i burazer prestao pjevati taj refren, kad ono komentar ovdje..... \"...il ću dovest neke rođake, sve po stanu da vi slome. Pa će da ti budee žaoooo\" Hahahahahahahahaha!
vrati mene dvjesto euraaaa iz ljublj bankuuuu
Protiv optuzbi se bore i neki lideri iz BiH samo vi to nikako da objavite. npr. reketasi
Ma europo stace ti stoka sa balkana nemoj bjezi od nje
... nama je dobro, taman kako smo zaslužili ...
SVI SU ONI BRAT DO BRATA, UZMI PARE TIŠU MIŠU........