Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na aerodromu radi dosta seljadije. Al isto tako polovicu putnika čini teška seljadija, koja se ponaša kao da su platili leteći apartman u Emirates-u a ne kartu od 20KM.
Letio,vidio upravu si 1000%
@Pikolo1 jednom rjecju STOKA
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nigdje na svijetu nema više gučijevih trenerki i zlatnih zuba nego na tuzlanskom aerodromu
Kod nas je pljačka uvjek legalna sa nekim fiskalnim i ne fiskalnim papirima
Koji djavo!?!? Prilikom kupovine karte, placaju se aerodrumske takse. Fakticki, naplacujete duplo.
Pitam se da li se ko od vas pita sta ce se desiti ako aerodrom Tuzla obustavi letove.Toliko pisete sa ponizavanjem osoblja i svega ostalog ne pitate se koliko kosta taksa aerdroma sarajevo recimo na nekim letovim i po 160 maraka samo aerodromske takse a ovdje se uzima taksa par maraka i ove dodatne dvije koji su problem nekima.Ja putujem cesto iz tuzle i veoma sa zadovoljan i osobljem i uslugom.Ovo su niskotarifni letovi koji ocekuju vecu uslugu nek promjene i aerodrom i avio kompaniju.
A ima li obrazlozenje koja je taksa u pitanju? Ili onako-treba nam para pa pored aerodromske takse izmislili i ovu koju ne znamo kako cemo nazvati. Nemojte onda postavljati golu cijenu avionske karte kad se sve poplaca izadje duplo
Htedoh da zaurlam, strcao sam dole Nisam mog'o da izdržim duze Socijalni slucaj pred vratima WC-a Rekao je - Dve KM, druze Dve Km , druze.......
Najofirniji aerodrom u Evropi.
Taksa treba da prestavlja novčani prihod države, a ne nekog privrednog subjekta. Aerodrom može naplaćivati neku uslugu i treba to i da zove uslugom, a ne taksom.
@Focus__Ispravak: Predstavlja
Ma nije ovo nije nista. Ja sam u sred leta reko de jarane skreni negdje da izadjem da malo noge protegnem...
Jao seljakluka....
Na ime navedenih troskova dezinfekcije i ostalih mjera koje poduzimate a u vezi epidemije COVID-19...je u najamanju ruku nekorektno pa cak i drsko da se namirujete preko putnika...radi se o javnom interesu,dakle to je duzna drzava koje nema da vam namiri iz budzetskog novca kojega nema...itd,itd..bezobzira sto se radi o jednoj simbolicnoj sumi novaca
ja mislim da ovo nema ni u juznom Sudanu a sta vi mislite ?
Pa ovo je za poreznu upravu.. Naplaćuju nešto bez fiskalnog računa. Nakotila se familijarna bagra, a promet opao...Naravno da je seljakluk i ciganluk, na naš način. Kako se samo ne pitaju, zasto to niko tako ne radi?
@gofrombalkan procitaj tekst, a ne samo sliku da vidis
Hahhahahahaaahhahha 😂😂😂😂😂 Sutite raja, dobro je dok radi 😂😂😂😂 Sarajevski aerodrom odnio titulu najneprometnijeg u Evropi 😂😂😂 Sto vise citam ovaj klix, sve mi draza Evropa. Amin da izvucem roditelje da ne moram.citati vijesti iz cirkus zemlje. Fuj.
Hajmo zamolit Wizzair da prebaci linije u Sarajevo. mislim Sarajevo je glavni grad. Cuj Dubrave fuj . kao sto top komentar napisa sve seljadija putnici. Pa otkud vi tu Sarajlijeeee da vidite to sve. Nadjite se popljuvati sve sto iole vrijedi. Bolje da wizz ukine liniju pa putujte sa Kantic Tursom i Centrotransom za Njemacku kad je tako sjajno.
Meni samo nije jasno, zašto se plaća taksa, kada se zna da aerodrome subvencioniraju kako kantoni (TK baš daje za aerodrom), ali i FBiH. Dakle, ako se od građana već jhednom daje, zašto se opet naplaćuje. A ublehe tipa "korona nam je smanjila broj putnika" treba objesiti. Ako si nesposoban da nađeš nove partnere, a jesi, bježi sa te pozicije.