Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ustase krvolocne ubili su hrvata koi je voleo bha sramota ujke nacisti
hahahahahahahahahahahaha svako malo saopstenje za javnost.... pa zna javnost sve to. zna javnost i da gras k.... ne valja. al ne konta gras da ako hoce nesto mijenjat treba krenuti od sebe
Dobro pa nije bezbojni lak uzeo, taj se ne skida tako lako.
Nije uopšte ćudno kako se putnici ponašaju.Upravo danas po redu vožnje Otoka-Buća Potok upisano je da autobusi polaze sa Otoke u 14 i 30 ; u 14 i 55; u 15 i 25; i u 15 i 50. Od tih silnih autobusa pojavio se samo jedan koji se nakon 200 metara vožnje kao pokvario. I kome da se žale građani koji žive u buća Potoku.Nema kome, jer bahatim radnicima GRAS-a niko ništa nemože.I tada narod uzima pravdu u svoje ruke pa dolazi do tuća, uništavanja autobusa itd...Sasvim OPRAVDANO.Usput otiđite na web. stranicu GRAS-a koju kao da je pravilo dijete iz osnovne škole.Podaci i informacije se nisu mijenjale i po nekoliko godina, upisani redovi vožnji nemaju veze sa stvarnim stanjem a na pojedinim linijama čak pogrešno piše naziv dijela grada tako da umjesto Grbavica piše Pazarić-Hrasno Brdo.http://www.gras.co.ba/ POGLEDAJTE SAMI I DIVITE SE.
Sta je sa seljacima iz Sarajeva mamu t.
ne cinim to, ali podrzavam..doveli ste nepismene ljude (krkane) da rade na pozicijama, uveli ste cijene karata skuplje nego u londonu, ocigledno je da pljackate narod i drzavu, stoga budite zahvalni sto vas niko jos nije zaklao. pozdrav! a ti srbincicu pokazujes koliko ti je centar drzave mrzak tako sto svakodnevno, vishe puta posjecujes stranicu SARAJEVO-x :)
treba ukinuti liniju za sirokacu, kraj price...
Ma to ja bacio kamen. Doso ti ja u Sarajevo iz sela Jovica i ceo da se provozam trajvanom ili avtobusom. Kod nas u RS to nejma. I ne dadne mi taj vozac. Seraonja jedan. Kaze trebas kartu. Meni se raspizdio zivac i ja kamenom u avtobus.
sta god da se desi, ovi iz gras-a se zale. a sto se raja na njih zali zadnjih 4-5 god, to niko ne slusa...
PRAVE SARAJLIJE SU SE PRIJE 100 GODINA VOZILE TRAMVAJEM I NIKAD IH NISU UNISTAVALI.PROSAO RAT \'92-\'95 DOSLI SELJACI I POCELI SVE UNISTAVATI.
SELJACI IZ ISTOCNE BOSNE TO CINE.
@SRB-IN-e Mi kamenom, vi necim drugim. Takodje, nije Bosnjacki grad, nego glavni grad R BiH. Majmuna ima svuda ...
glavni bosnjacki grad...civilizacija brate...!!!
Znači bukvalno bi osobu koja šara, lomi sjedišta i kida sve što se da pokidati u javnom gradskom prevozu zapalio, isjekao na komade i bacio u Miljacku, dok se ne preuzmu slične radikalne operacije šljama u ovom narodu će biti još zadugo. Ma to samo po kratkom postupku polomiš mu kičmu i naučiš ga pameti a onda roditeljima vratiti, ne bi li jednom shvatili da te stvari dolaze samo iz porodice. Ma mi smo...