Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni sjede i ugodno razgovaraju a njihovi vojnici jedni druge ubijaju! Svijet je pun glupih ljudi!
@Gradjanin1973 Ne bih baš rekao da je Erdoganu ugodan ovaj Putinov pogled.
Diktatoru sta tvoja vojska radi u Siriji i Libiji , debili ufurao si se previse pa izagravas mangupa a kad dobije po labrnji onda places ko phickurina sto i jesi. Lajao si protiv cifuta svasta da ces ovo i ono kad su ubili 9 turskih drzavljana a na KRAJU PODVIO REP KO KUJA
Kako ovaj Putin tecno laze, koda mu je Dobrica Cosic, otac.
Drz`se zemljo eto Tajipa!
Jadan narod samo mogu reci se*e mi se na ove bezdusne americke ruske turske kineske poglavare tj primitivce
Kad bi EU imala vlast s kičmom još neki dan bi Turska bila pod apsolutnim sankcijama.
@gooUser1580241989 a valjali su dok su ih cuvali?
a zašto su ih čuvali? nisu ih mogli otpraviti odakle su došli?
Dobro je da si nisu pocupali kosu.
Ankara je rasporedila oko 1.000 specijalaca kako bi spriječila grčke graničare da vrate migrante nazad u Tursku, rekao je ministar policije Turske Sulejman Sojlu.
U sukobima na granici povređeno je 164 migranata. One se sada nalaze u bolnicama", rekao je Sojlu, javlja televizija NTV.
Samo im dodo fali da upotpune kolekciju😃
Dva hurnebes presjednika