Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako se ikada napravi 5c jeftinije ce biti od sarajeva do ploca doci helikopterom nego cestom
bolje starim putem ići na more nego autoputem, ovako možeš na janjetinu svratiti a onako bi samo proletio :)))
Isao sam na fax u travnik i zaobilazio autoput, ustedi se na putarini 10KM+goriva jer se sporije vozi min.5KM. Kome nije skupo nek se vozi ha ja. A da je narod pametan bojkotovali bi pa bi oni vrlo brzo korigovali cijene, al je narod budala i ja bih jos vise stavio putarinu cca.7KM da se i ostatak brze pravi. KAKAV NAROD TAKVA DRZAVA! Imamo li mi neko udruzenje potrosaca koje bi trebalo biti zastitnik nas al naravno da i mi se odazivamo na pozive za bojkot usluga/proizvoda?
ja zato sve vise idem preko kiseljaka a vi materi naplacujte putarinu, kilometraza je ista, do viteza mi treba 10 minuta vise nego autoputem
Imamo najgore ceste na svijetu i najskuplju putarinu za sranj*e od autoputa......
Totalno pogresne informacije u clanku: *) godisnja vinjeta u Austriji kosta EUR 80,60, ne EUR 76,20, a vinjeta za 10 dana EUR 8,30, a ne EUR 7,90 *) ne postoji sedmicna vinjeta za Madjarsku, postoji vinjeta za 10 dana koja kosta 2.975 forinti = EUR 10, a ne EUR 6,50 *) vinjeta u Slovackoj za 10 dana kosta okruglo EUR 10, a ne EUR 7 Osim toga ovo nije istina: "Stručnjaci tvrde da se zbog vinjeta stvara privid jeftine putarine u pojedinim zemljama, pa su u Evropskoj uniji (EU) odlučili da se one ukinu 2015. godine." Odakle vam to?! Ne postoji planovi za ukidanje vinjeta!!
pa mora neko uvecati bogatstvo: Zlatko Lagumdžija , ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, i njegova supruga Amina ove godine su uvećali svoju imovinu za još jednu nekretninu u centru Sarajeva. Lagumdžija je u proteklih deset godina uvećao porodičnu imovinu za skoro 1,2 miliona KM, ali sve promjene nije prijavio u imovinskim kartonima. Ovo je dio istraživanja Centra za istraživačko novinarstvo.
da bar grade kvalitetno nego i ono sto izgrade za par godina obnavljaju
ne znam sta je veca sramota. da imamo citavih 45 km autoputa u drzavi ili da je najskuplji kilometar? pa da su makar izjednacili cijenu sa Hrvatskom, nego skuplje i od njih koji su za 5-10 godina izgradili stotine kilometara autoputa kroz brda i planine od Zagreba do Splita, pa i do Ploča!
nasi se izvjestili na uzimanju. ako,........raja miruje, bome i odobrava. nama vazda potaman.
Pa trazili ste savremen autoputeve!!! Trazili ste eto vam ga!!
U bih se u posljednih godinu -dvije rekordno grade putevi, kad vidim napredak nije mi zao, a ne kao prije par godina, dajemo pare a nigdje rezultata
Koliko je kostalo da se ovo malo autoputa napravi i male su putarine.