Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebla vas fontana, pravite puteve idioti pravite jeftine zabnjake umjesto da razvijate mrezu puteva
Jebote na šta ste spali, pa eto čak ćemo i mi u Mostaru imati veću i ljepšu fonatnu od vaše... Naša će ovih dana početi da se pravi. A prave nam je italijani, bit će ista kao velika fontana u centru njihovog grada... Che_Mostar Srecom pa nemaju svi potrebu da kopiraju nekoga :)
Ima boljih fontana po bastama i dvoristima od ove nase i to 1000000000000000000000000 puta
dovedite arapske arhitekte
Jebote na šta ste spali, pa eto čak ćemo i mi u Mostaru imati veću i ljepšu fonatnu od vaše... Naša će ovih dana početi da se pravi. A prave nam je italijani, bit će ista kao velika fontana u centru njihovog grada...
Cliford laze.Kakvog estetskog izgleda ba???? Jel zna ko ima`l gdje "jadnija" fontana od ove?
smrt hrvatima
Jebem vas mahnike kako ste glupi ovo zove te fontanom ovo je glupost teska. De boni zovni te talijane da vam naprave fontanu kako treba nemamo normalnu fontanu u glavnom gradu bosne i hercegovine joj joj joj
hvala ljudi.....
Bravo FONTI daosi odlican prijedlog.
Daj, Fonti...Rim i Sarajevo...????
Zašto ne izdaju natječaj za dizajn neke velike fontane, kao u Rimu i nekim drugim metropolama, to moglo biti obilježje grada.
PAKISTAN, probaj na www.guru3d.com
Pa kako je to pitka voda zasticena ovom fontanom?? Dok sam citao ispocetka, mislio sam da ce reci kako se za fontanu koristi tehnoloska voda, a ne PITKA!
Odlicna fontana, okolo sve divno , sadevo molimvas posdavite plakate , skrenite paznju da nebacaju , opuske , i smjece u nju .