Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
autobusi iz donacija, tramvaji iz donacija, pumpe za vodu iz donacija, firme u gubitcima a nista ne kupuju i ne ulažu
@gradjaninsasela meni je sve jasno osim toga kako forma koja ima monopol može biti u gubitku
a dizu mmfa 3 milijarde.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Puštanjem u rad ovog bunara dobit ćemo dodatnih 50 l/s vode u sistemu" "U cilju objektivnog informisanja javnosti naglašavamo, da količine vode u iznosu od 20 l/s nikako ne rješavaju problem vodosnabdijevanja KS" Uzmi hajvanu i tih 20 l/s, napravi hajvanu da mogu ruke uvečer oprati, vode se napiti, uradi hajvanu nešto za ovaj grad!
Dobro je samo nek ne puca i da voda ne poskupi.
Boli me briga za litr/bunare/pumpe/protok/komentaridine/pritiske itd. Hocemo vodu 24 sata! Svi! To nam javi kad bude, do tada ne rise !!!! Ni ti ni dino !!!! Garant ce mi sad pobrisat komentar, cim dinu spomenes odmah brisu, ostalo sve sto napises stoji!!!! Bravo klix!
ma koje dodatne kolicine, lazovi lazljivi. do sad sam imao vodu bar i malo a od jutros nema je nikako.
Dedo bakir dovio 40 dana i ukazala se turska donacija u vidu pumpe za vodu. Nevjerovatno da ih nije sramota cekati donacije za pumpe da ljudima vodu obezbjede.
pa je li 150l/s ili 50l/s ?
mi smo u sistem ubacili i ovaj bunar, al ćete vi imati opet redukciju zato sto nam se može
ljudi pa na što ovo liči..pišam se na ovu državu
hahaha ovo malo za SFF, isto ko da ću se kupat samo za vrijeme SFF-a, hebo vas SFF, već mi se popeo na glavu a nije ni počeo
Neka vam netko donira KNOW-HOW...
Ove pumpe za vodu koje nam doniraju, treba usmjeravati po nekim profesionalnim standardima, a ne da se prejake pumpe postavljaju, kao po naseljima Sokolje, pa onda od jakog pritiska popucaju cijevi i ode voda uzalud, a plus troškovi, pa nove cijevi itd
hvala, SFF!
Samo sadake dajte. Od poreza ćemo finansirati ugodan život pet porodica, a od sadake potrebe naroda.
Bravo bravo ! A sada IZNENAĐENJE ! Iz nepoznatih i nerazumljivih razloga još ove godine će se OSUŠITI obližnja ALEJA na Ilidži. 150 godina nakon što je zasadiše dušmani AUstrijanci ! Ipak kad pogledaš ako je ALEJA ŠEHIDILA da arapi imaju frišku vodu u jezerima pred kućom to i nije mnogo ako želimo NAPREDAK !
Mozete li malo opsirnije objasnit ako nije problem?
Mozete li malo opsirnije objasnit ako nije problem?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovo su slike starih bunareva! Ko koga vesla???
Ovaj glavonja u plavome sakou...pismen neki covjek.