Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad bi mene pitali, da li bih nekog da imam na savjesti, za istinsku ili neistinsku ideju, hvala, ali ne. toliko. malo vam mentalni sklop skljoca, nije podmazan.
vama je pametnije da pišete peticije po BL i kod dodika, nego da se borite za slobodu istinskog hrv borca...a kako ste vi obični dodikovi gasovi (nakon graha), od vas se ništa drugo ni ne očekuje....
vise nikome. nasi su njihovi, njihovi su njihovi, oni su kvarni, kvarni smo i mi, a i treci, i peti i deseti. i sve vise razumijem demonstracije po arapskim zemljama, bice i kod nas, i vas, i svugdje, jer je sve kvarno, pokvareno kao mucak.
moraju prvo da se izreklamiraju, prvo josipovic, kako je on pregovarao sa tadicem, pa ga pustili, pa tadic, kako se dodvorio hrvaqtima, pa fol bosnje kao mirovni posrednici...svaka budala zna da ga hrvatski ministar nece izruciti, vise nema ni prava ni pravde, onda eu kako su posredovali u mirovnoj misiji medj zaracenim plemenima, pa kako su svi potrosili pare poreskih obveznika presipajuci iz supljeg u prazno, tresla se gora rodio se mis. zali boze vremena, para, vrijeme je novac, branitelji su naravno neduizni, srbi su krivi, sami se pokrkali, porokali, oni zu zli, a mi smo dobri, blabla. odoh ja. ova planeta ide u propast, svijet se izopacio, sve korumpirano i pokvareno!!!
SLOBODA ZA PURDU !!!!!! PZ HRVATSKI MOSTAR
Sta ga peglate, pustite covjeka neka ide svojoj porodici... djeca ga cekaju,,,, bolje bi vam bilo da hvatate Maldica... iiidiiioooti jedniii!!!!