Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni su sve svoje politicke ciljeve mogli puno lakse i brze ostvarit u miru kao sto ih danas ostvaruju, samo su se trebali kandidovat na izborima u Sarajevu i mi kakvi smo izabrali bismo ih sve.
Ti isti pripadnici VRS su od Nermina Nikšića braća kao i pripadnici HVO a pripadnici ARBiH sa bradama su mu mrski neprijatelji, tako Neka veli na snimku a to dalje nam govori da njegovi glasači isto misle.
Običaj da se nešto napiše na granati pre ispaljivanja postoji duže od 100 godina (to se radilo u nekoliko lokalnih ratova koji su prethodili Prvom svetskom ratu).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve što dolazi iz RS bojkotovat. Zlatno zrno peciva, Manja pekare, Hemofarm lijekove, otpustit ove koji rade u Vojnoj Bolnici ( ima ih podosta ) , doktora, sestara , otpustit ove koji rade po opštinama, kantonu i u privatnom sektoru. Pa nek idu na Trebević da se dive svetioniku.
Zato Bosnjaci ne mogu dobiti radna mjesta
Ti isti pripadnici VRS su od Nermina Nikšića braća kao i pripadnici HVO a pripadnici ARBiH sa bradama su mu mrski neprijatelji, tako Neka veli na snimku a to dalje nam govori da njegovi glasači isto misle.
Terorizam
Čedomir Gavrilović živi u Istočnom Sarajevu, misli Čedo mi smo zaboravili. Pozdravljam te Čedo jer znam da čitaš!!!!
Ahshshshs sta ga ti jadu pozdravljas u covjeku dva metra i 130 kila idiote smiješni
dobili su vrele pozdrave 1999 g. zasluzeno..
Evo Cede... https://m.facebook.com/profile.php/?id=1808818409
MajkaRusija,pa eto neka nisi agresor,ali si izdajnik i petokolonas, napadaš dojučerašnje komšije, prijatelje,ubijaš ih u kako kažeš svojoj zemlji.Koji si onda RACKU.
Vidi se da su prodali veru za večeru🤣🤣ni cirilicu nisu mogli napisat🤣
Kriminalac i bivsi nacelnik Ibrahim Hadzibajric koji je u zatvoru je ovakve iz rs zaposljavao po opstini dok djeca boraca i sehida su imala zabrane dobijanja posla u istoj.Svima je drago sto je u uhapsen i nadamo se najvecoj mogucoj kazni,ali to nam nista ne znaci jer ti zaposleni iz rs rade i uzimaju dobre plate dok je nasa omladina na Birou.
Ja kad čitam komentare ovih iz 23%, stičem utisak da ponovo traže gujci čepa. Nije bam niko kriv što su vam se đedovi odrekli predaka pa vam sad srbi za sve krivi. Čuj srbi izvršili agresiju na bih, hahaha. Pa jarane i mi ovde živimo vijekovima. Definicija za naš sukob je neslaganje i građanski rat.
Ko o cemu, nasi srpski sugradjani o 23%, djedovima, pradjedovima, vjeri i ljudskoj rasi.... U vremenu kada ljudi implementiraju umjetnu inteligenciju u sve sfere drustva....doduse kad vidim te krajeve u BiH gdje sve zivite, i ne cudi me nimalo.....
DA NEBI DEJTONA SAD BI TI BIO U RUSIJI, DIGNITE SPOMENIK ALIJI ŠTO JE POTPISAO I HOLBRUKU.Malo bi traktora bilo. Lako je tuđim k.. travu kosit ,da nije bilo JNA (nebi rat trajao 6 dana ko u II sv ratu . GOLORUK NAROD NAPLA BAGRA BANDITA U zadnji 5 vijekova lažete sami sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ah te nase divne komsije, vitezovi u ubijanju djece i civila. Sto je najgore 99 posto su takvi.
kupujem samo domace a srbi svoja g neka jedu sami,odvratno je i gledati zadruge zvezde granda cece cice karleuse lukase...... oni nam isto misle
ukucas na fb cedo gavrilovic i nadjes ga. zivi u lukavici, uziva, zivi mirno, kritikuje vlast, baca sale sege posalice. da li mirno spava?
To je taj pravoslavni terorizam 90ih sa ovih prostora... I takvi danas nekome o terorizmu pricaju...
I samo neko kad kaže "ma mogli smo mi imat zajednički život, samo nas Amerika zavadi pa smo se međusobno ubijali" odmah toj osobi šamar opalit
U toku agresije u Gazi u kojoj za ove 4 sedmice vlasnici svih ovih zapadnih medija ubijaju više civila nego za 4 godine u Sarajevu zatim okretanja Bošnjaka ka istoku. Trebalo je vremena zapadnoj medijskoj mašini da smisli kako da potpiri opet medjunacionalnu mržnju kod nas da skrene misli sa stvarnosti i sadašnjosti, normalno provjerenim receptom - istorija hajcanje
I ovi sto su gadjali odozgo danas rade po Sarajevu a glupi debilni bosnjo ih sirokih ruku doceka iz pricu "ma hajde nije bitno ko je ko, sta je bilo bilo je" kad cujem da neko to kaze taman da mi je brat zasluzujes da te nema