Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svetozar obična ikebana koja viri iz Zlajinog šupka.
Generale,sa petokolonašima samo po pravilu službe!
a o klinickom centru da ne govorim to su mali sitni kriminalci fuj,montirani kuhani majmuni da ne govorim o jadnim i mizernim seficama kojim vire pastete iz depa i teletina ukradene iz klinickog centra ma fujjjjjjjj.ovo samo sdp moze da pomete ovu sramotu seljacku
Možda SDP i skloni SDA u opoziciju, ali interesuje me kako će je skloniti iz policije, zdravstva, obrazovanja, sudstva, tužilaštva, telekoma,......,nema gdje ih nema. Moj Pudariću, njih skloniti možete samo puškom i lopatom. Nego nastavite sa ovom trakavicom do narednih izbora i izvlačite glave nekako.
ukupan koeficijent trenutne inteligencije na politickoj sceni je srazmjeran broju cipela,Pudaric je lik koji im grebe roznjacu samo zato sto su zavidni na njega.
da svi imaju mentalnu higijenu kao Gosp,Pudaric,a ne sve neki moralni degenerici,sociopate ma fuj.Pudaric im treba biti mentor ponasanja on je za sve ljude, a ne kao sto se pojedini kriju iza imena i prodadose svoj narod.Pudaric ima sve komponenete da bude predsjednik,nije on limitiran,on je primijer kakva vlast treba biti.
Pudaric je velik zalogaj za mnoge on je najsexipilniji muskarac na politickoj scen,isto toliko je i pametan,njega mogu da vole samo slicne njemu isto toliko jake pametne sexipilne ali nikad nece biti njegove i isto toliko neprijatelja imaju kao on samo zato sto se zovu ovako ili onako
Podrska Predsjedniku Zivku Budimiru ! OVAJ GENOCIDAS PUDARIC bi ko HITTLER i MUSOLINI, da komanduje i diktatorski odredjuje ko ce biti sudija , stoka jedna srpska genocidna !
sve govore da je sda nesposobna a evo drzi cijelu bosnu u shaci. treba im priznati da imaju znanje i sposobnost. izgleda da bosnjaci vise nisu nebitan politicki faktor kakav su bili prije.
Odkad su sjeli na vlast od 2010 samo mjenjaju koalicijone partnere, djah malo na drzavnom djah malo na federalnom nivou, a za to treba vremena sami su oni procedure ima da se postuju da se nebi u prdekani zavrsilo. A iduci put ako budete imali prilike formirat vlast dobro pazite s kim cete u vlast da se ne gubi vrijeme to je moje iskreno misljenje.aj sad
Ja očekujem da Svetozar promijeni ime u Abdulkerim, Šućrija, Mirsad ili tako nekako i da samo nastavi raditi ono što i sad radi.
E jesu mi ovi iz SDP-a sjeli na onu stvar, ko bi vam ugodio.
Nadam se da će i tebe i tvoj sdp glasači izbrisati zauvjek sa političke scene da nam ne podvaljujete veliko srpske i velikohrvatske pamflete.....Znaće BOŠNJAK da vas kazni na sledećim izborima siguran budi
SDA je bolest,a Živko Budmir temperatura
http://ezoom.ba/vijesti/predsjednik-fbih-stiti-ubice-i-silovatelje/