Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Struktura naselja ne odgovara broju stanovnika....ne daj Boze pozara ili evakuacijskog problema ne postoji normalan put sa dvije trake koji bi ispostovao situaciju, postojeci put je vec propao, prostori izmedju zgrada su propali...standardi po kojima su pravljene zgrade su katstrofa i prilgodjeni izvodjacu...ne postoji igraliste i zelena povrsina samo beTon, beTon saaaamo beTooooon 😊 jednom rijecju urbicid.
To su ti talovi Tibre i Memica. Favele napravio od Stupa, pored obecanja o igralistima i vrticima, dva auta se ne mogu mimoici kako treba. Da je pravde u drzavi, obojica bi odgovarala za urbicid i to debelo.
treba zabraniti gradnju!
svssta
svi nam se smeju...... :(
Gužva u bosanskoj faveli...
Nek protestuju na trgu u Kiseljaku...
Taj Memic je zlo od covjeka. Pa da li je moguce da ljudski um moze dopustiti ovakve stvari, a jos onda biti jos veci idiot i glasati za takvog tipa. Sva slika i prilika nase BiH je ova situacija.
@bla-bla-profil zlo su svi koji su ga izabrali!
@bla-bla-profil Memic ne zna ni gdje je Tibra. Sta se tu gradi jos manje ga zanima.
Ovo je sramota ali fakat sramota da ne upotrijebim neki drugi pogrdni naziv za ovakve stvari.ljudi su se uvalili do guse u kredite da bi sebi obezbjedili krov nad glavom i onda ovakva odluka moze da ih kosta svega a najgore i zivot mogu da izgube samo zato sto su tu kupili stan.ne znam koja je fora ali mora postjati debeli razlog da ovde neko kupuje stan.boze sacuvaj
svaka cast urbanizmu kantona sarajevo opstini itd... sve akademici boze sacuvaj travnik ce zavstiti sto rat nije..
visoki predstavnik izrazio zabrinutost
Meni i dalje nije jasno zašto se polovni stanovi u ovom naselju prodaju po cijeni od 2000+ KM?
@Lajkica kad padne zgrada pasce i cijene, pa jel
Kompketnu urbanisticku sluzbu na ILIDZI treba pohapsit.
Ma ne dao bog kakvog jačeg zemljotresa ovo bi otišlo sve u tri lijepe.Starim dobrim arhitektima se prići neda ovim projektima jer ovdje je na snazi teška nestruka,a to se pokazalo na renoviranju tunela Vranduk.Oni ne znaju gdje gone.Eno na autoputu Sa-Ze ona ograda hrdžava pa nije Hitlerova bila onakva poslije pedeset godina.
ZIĐAJ!!!
Ve la havle .. Tobe ya rabi
Ma samo gradi, citavu drzavu uskoro preselite u Sarajevo, imamo mi jos prostora. Gradit cemo visinske nebodere, samo dodjite, nemojte se stidjeti........