Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gavrilo ....srpska gnjida ! SIKTER
C...etnicka posla
Ubiti ženu u poodmakloj trudnoći, zaista je junačko djelo.
Meni je malo glupo da mi Srbi govorimo drugima da su gladili jaja osvajacima. Pa, mi smo kroz istoriju gladili jaja svakom osvajacu koji je navratio kod nas, pocevsi od Vizantije pa sve do danas Amerike. U srpskom jeziku se iz dana u dan smanjuje broj izvornih rijeci a povecava se broj tudjica. Pocevsi od nekakve edukacije preko menadzmenta i marketinga do sopinga. Cemu to lizanje jaja strancima? I, onda se neko nadje da kaze drugima kako oni lizu jajca osvajacima.
Više srpskih junaka u Sarajevu bilo tad nego Srba danas ukupno.
Treba dovesti MythBusters sa Discovery Channel-a, da malo sr,bima razbiju mitove o tome kako su nebeski narod itd itd itd...Mozda bi konacno prestali belaji na Balkanu, a vala i u svijetu
šta li je bilo sa onim stopama na mostu što su čuvali, tako će napraviti i stope Zlatka Lagumdžije da ih buduće generacije mogu pljuvat!!!
Ne mogu da vherujem da vi pravite takve grske. Prvo Ferdinat je dosao do vjecnice poslje Nedeljkove bombe,odrzao govor i posao nazad istim putem.U povratku je kod Princivovog mosta htio skrenuti prema Hotelu Evropi i tu ga je ubio Princip. Drugo u solunskom procesu je sudjeno Apisu ,a Princip je odmah uhvacen i osusjen na zatvorsku kaznu jer je bio za Aostrougaarske zakone maloljetan.
Srecom nisu sve nemuslimani kao ti, majmune :))
Prvi ljudi koji su digli glas protive nacista su bili ugledni Muslimani u Sarajevu i Banjaluci i drugim mjestima kada su potpisali peticiju protiv nacistickog i ustaskih pokolja nad Srbima i Zidovima jos u ljeto 1941 zbog cega su mnogi zavrsili u koncentracionim logorima. Nauci malo istorije prave a ne samo mitove i legende.
srbi su prokleti od Boga
ponosan sam sto sam srbin a ne musliman koji svakom okupatoru ovih prostora titra jajca....pozivam redakciju klix-a da opravda i dolazak nacista na ove prostore i predstavi u losem svjetlu srbe koji im pruzise otpro za razliku od hrvata i muslimana...ne treba vise da se stidite svoje istorije i odnosa prema svakom okupatoru,on je oduvjek bio jasan....
Gavrilo, Gavrilo, crni Gavrilo. Zbog tebe nas izbacise iz Evrope i jos uvijek nam ne daju da udjemo u nju.
Sto Bosanci imaju Srbe and Palestinci Zidove? Pa Palestinci prvi birali.
To je Kustin...pardon Nemanjin idol ! Mozda i Nemanja bude slijedeci....ima da izvrsi atentat na sav hercegovacki kamen ! SIKTER