Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne bi oni to tek tako uradili ! sigurno su bili isprovocirani !
hajmo sad komentari od onih koji su negativno kritikovali covjeka sa Ilidze sto je u slicnim okolnostima ubio psa..
Pocrkaše od gladi i žeđi,šta vam je tu čudno.Nego sačekajte samo,još malo pa ćemo i mi ovako,ganjati kokoške po tuđim dvorištima da preživimo,ako ih prije toga ne podave sve pse lutalice i mačke.U mojoj zgradi ima gospode koja po nekoliko kila mesa i isto toliko hljeba bace u kantu.Svaki dan im hrana dolazi službenim autima pa im valjda puno mesa,pa bacaju.Pa vi glasajte za čovjeka,narod ipak zna,ili možete promjeniti sad dajte glas Radončiću,da kupi još koji blindirani đip ili aviončić za koji ćemo mu mi platiti porez,već je još jedan brodić kupio kumašinu Keljemendiju,ipak će mu pajdo biti desna ruka kad postane ministar.Aferim narode,i alajhmanet Bosno i Hercegovino.
STRASNO PONOVO!! :O Podrska!!! http://zakoke.blogger.ba/
Poštovani den iz priloženog se vidi da nisi neki ljubitelj životinja :) da si upućen znao bi da u svijetu skoro nigdje više ne postoje šinteri nego ustanove koje kupe napuštene cuke i onda se vrše mjere sterilizacije, pa udomljavanje itd... ja ne dolazim iz Bosne nego pratim što se ovdje dešava već godinama... i nisam u udruženju... i da ti si kriv i takvi kao ti koji su puni mržnje iz ne znam kojeg razloga.... nedavno sam udomila malog cuku s ulice i nakon milion poziva u Bosni udomim ga u Hrvatskoj... jer tu nitko neće, a toliko avlija, kuća.... što ti to govori o samom narodu?? jel ti ikad doneseš kakvom cuki hrane ili vode? ne mora biti životinja, jel ideš napuštenoj djeci? e pa ja idem.... i dok god mi svi to ne budemo činili SVI smo mi krivi dragi Den :) vlasti najviše... da li brinu za ljude?? gdje će onda i za životinje... u ovoj zemlji nitko nema nikakva prava... a tako će vam i bit dok ste god ovako puni mržnje.... Lijep pozdrav
smijesno je to sto udruzenja za zastitu \"ZIVOTINJA\" samo biraju jednu stranu a to je pseću :-D A ZASTO NISU RECIMO NA STRANI PILIĆA, PJETLOVA? zasto sad ne reaguju na nekog zbog mrtvih pilica pa i oni su ŽIVOTINJE ha nisu sigurno insani ???
mnogo nesto lajete u komentarima, a nesto bi da koljete te zivotinje sto laju. krenite od sebe divljaci.
Nemojte bezveze dizati hajku na jadne pse, te kokoske su bile vec duze vremena depresivne i suicidne i vrlo je vjerovatno da su izvrsile kolektivno samoubistvo, bas kao i oni kenguri u Pionirskoj!
Sto ne branite kokoske sad jebale vam lutalice majku. a da ih je vlasnik ubio psovali i bacali bi mu kletve ovdje.
postajete sve vise kao Avaz... gdje jos, osim u Bosni, moze na naslovnici, udarna vijest biti pogibija 17 kokosaka.... Drzava za seljaka! Pa valjda i mediji to zdusno prate
Ne kontam potrebu za tim tačkama. Fino napišite ku­rac, pi­čka, je­ba­nje itd. Makar je nama iz A­v-M­au kl­ix dao zaobilaženje fil­tera, dok se vi ind­ijanci patite sa neki kre­tens­kim tekstovima i ker­efek­ama u riječima.
Privesti kerove i svezati ih pred opštinsku zgradu uBugojnu!
za lala Prvo mi obični graađani nismo zanemarili pitanje pasa lutalica u ovom gradu, a to ko ih je zanemario reći ću ti, takvi kao ti zajedno rame uz rame sa ovim tzv. udruženjem zazaštitu pasa lutalica što što ste imali nekog \"jakog\" u paralmentu izglasali u tom istom parlamentu da se ukine šinteraj i pas lutalica se ne smije ubiti jer će to biti ubuduće krivično djelo, sad kad niko ne smije ni ružno pogledati te pse onda niko i ne mari za njih poogotovo ovi iz tzv. udruženja za zaštitu pasa lutalica, nemogu reći udruženje za zaštitu životinja jer oni samo štite pse lutalice jer kao što možemo vidjeti mačaka u ovom gradu je sve manje i manje i gotovo da ih više i nema što će dovesti do povećanog broja pacova, štakora, miševa idrugih prenosioci bolesti, a ovi iz udruženja za zaštitu pasa samo se oglašavaju kad neko uhvati kera i omlati ga od asfalt.....
Samo otvorit kineski restoran i rijesen problem
šta više lupate. izađite pa sredite nekoliko. ja sam i prošle godine spar jarana lovaca pobio sedamnest i ove ću aBd još više. znam još par raje iz kiseljaka, hrasnice i goražda isto, pokazoivali su mi i slike. ustanite od kompjutear i bacite hamburger napunjen sitnomrvljenim staklom prvoj đukeli. kad bi svak samo od ovi što se javljaju ovdje sredio samo po dva-tri sutra bih problem bio rješen
Ovo nigdje na svijetu nema šta se ovdje dešava... ljudi bez imalo osjećaja za te životinje koje lutaju okolo gladne i samim tim rade i takvu štetu... zanemarili ste odavno pitanje pasa u Sarajevu i eto vam sad.... strašno, strašno... BiH srami se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najbitnije je ovdje svakako da se grade crkve, đamije i ostalo... bljak!
Psi lutalice u Sarajevu su srpska sabotaža Građani Sarajeva ne budite slijepi pokraj zdravih očiju