Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je onaj delegat sto je preko veze primljen na pulmologiju i sto je zarazio pola bolnice?
Kreten bahati koji je svojim egoizmom i bezobrazlukom ugrozio hiljade građana. Brz i potpun oporavak mu želim, a nakon toga drakonsku kaznu i njemu i kumu/doktoru.
Ovdje se očito radi i bolje i više nego u KS gdje imaju samo jednu mantru: Id'te kući u samoizolaciju. Čak su i mnogo više testirali mada je sve to 1% od potrebnog.
Je li prvozaraženi u Mostaru onaj biznismen što je bio u Italiji i što i dalje neće da prizna i što je sa kumom zarazio pola bolnice?
Da... To je taj sto je s ljubavnicom isao par pita u Italiju.. Covketov badzanak
Kayala
Umrijece brzo i treci zarazeni. Vec me strah ove korone. Kinezi, samo li vas jos jednom vidim..
Umisto sprida uša nam je sazada.