Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste je i zapalili i šta ste postigli,ponovo vi vjerujte plenumu (većina bivši kadrovi Udbe,Jasminovi kerovi i sitni ološa SDA) pa glasaj te ponovo za njih
Treba pomesti loše zakonske okvire, a koji će biti političari je irelevantno. Ispade predizborna šuplja umjesto časne borbe za prava
Prvomajski protest u Tuzli: Radnici su robovi, pometimo političare koji nam sisaju krv --- Janje na raznjun i ova guzovaca u, na zapadu zabranjenom stiropor pakovanju, i ide uz futur inace uz prezent ne bi bilo ni janjeta na raznju ni guzovace nego masovni protesti jer su i radnici kognitivno na jednom visem nivou. Ovako, samo laprdanje zbog raznja i guzovace.
Jao, jao protesta "radničkih"!??Bolje da su ih otkazali, nego što ove slike pokazuju par olinjalih strava, retarda i zalutalih klošara.
.. olinjalih STARACA
Tuzlom do neki dan vladali crveni kmeri i evo dokaza kako su vladali
Ubi ti mene ako ih ima 20 tamo.
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA