Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan Prvi maj svima koji ga jos osjecaju kao svoj praznik
Danas nije Olimpijada danas nije ni gej parada Garant nije Cimburijada danas je praznik, Dan rada
Ukazo seTito na Smetovima kao Gospa u Medjugorju.Drugovi i drugarice svi su mi okrenuli ledja samo jos nisu ovi glupi bosanci sto ih zovu balije.Tako se drug Joza obratio onima sto im se ukazao na Smetovima iznad Zenice
sretan 1maj svim gradjanima
Mislim u istoriji covjecanstva,nema nostalgicnijeg naroda od nas,al´sta mozemo bilo nam fino
Ja ironije,radiš na crno,nemaš ni za biber,dobiješ slobodan dan samo za Bajram i 1.Maj i onda ti na sabahu zatrudni fap ispod prozora i opet se nemaš naspavao.
samo cekam danas na kraju dana da gledam na tv-u kako su nasi bosanci i hercegovci obiljezili praznik rada...pa raja pod satorima, kapuljace, kisobrani, janje, pive,....i svo smece iza sebe ostave...ma isto kao onaj clanak o selima iz bajke
E tu se slazem, i tako mi je mucno vidjeti toliki seljakluk kad smece ostavi. Ja bi im ga u nos zagurala. :-/ Lijepo se proveseliti, zabaviti.... sve je to ok, ali brate pocisti za sobom.
Ustajteeeeee vi zemaljsko robljeeeeeeeeeeeee............. Sretan praznik rada
vi sužnji koje mori glad....