Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne osjecam se ovdje ugodno. da nasa raja iz Sarajeva ne ide gore oni bi propali, ali oni su zadojeni da negiraju BIH i zajednistvo u BIH. ne mogu ostavljati pare nekom ko bi me zaklao, a vamo lazni osmjeh nabacuje dok lovu ostavljam. to su '92 pokazali jeli smo i pili zajedno, a prve komsije su klali i palili. cast izuzetcima.
na Bjelašnici dole u dnu napenalili onu nekakvu kućicu, djeca sa sankama se zabijaju u nju, treba neko da pogine djeca samoubice
dva pitbulla zena i djete sl:5
Bjelašnica katastrofa zoi dabogda propo
Imal đe premijera Konakovića?