Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sugavo govedo...za tebe nema opravdanja...trebo ti je razbiti kameru od tu blentavu glavu....jebo te Bakir a ti njega
Tako je Huso, tuzi papana, fino mu pise zabranjeno snimanje. Al pretpostavljam da novinarcic sa 8 razreda skole ne zna ni citati. Danas novinar moze svako biti. Prije je bilo ako ne ucis bices taksista, sad je ako ne ucis bices novinar. Placenik neki. Bez mozga. E takav je ovaj sa zurnala, cuj mangupa stavljao nevazece tablice na razna auta Nadam se novinarcicu zurnala 2 godine zatvora
labude bola, hajde samo odgovori nekom, doživi ga, uđi u diskusiju s nekim.. Zdravo je to. Ja evo imam samo par pitanja.. Jedno je zar te toliko strah komunikacije i držanja svog stava da samo znaš kopirati identične komentare na što više mjesta? Evo samo još jedno - daju li veliki zeleni vama malim zelenim kvotu koliko puta jedan komentar morate postaviti, ili je po principu što više to bolje?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cesir seoska ne otesana barabai kabadahija koji je trunku okusio carsije pa se uzdigo poput jarca pred sipiglom.
Tako je Huso, tuzi papana, fino mu pise zabranjeno snimanje. Al pretpostavljam da novinarcic sa 8 razreda skole ne zna ni citati. Danas novinar moze svako biti. Prije je bilo ako ne ucis bices taksista, sad je ako ne ucis bices novinar. Placenik neki. Bez mozga. E takav je ovaj sa zurnala, cuj mangupa stavljao nevazece tablice na razna auta Nadam se zurnalu 2 godine zatvora
Coban ostaje coban , dzaba sto ga je SDA svukla sa Vlasica, ovakvi ljudi su rak rana BIH drustva. Sve su to neki DR; MR SCI sa kupljenim Diplomama i stranackom lovom koju preko javnih ustanova izvlace za vlastitu korist. Ovakve treba po kratkom postupku rijesavati. Previse su se osilili .
Gospodine, Konvencija o UN koja je u USTAVU BiH potpuno gazi taj vaš krivićni zakon na koji se pozivate, tako da ovo pokazuje da pored toga što ste siledžija, još ste i neobrazovani.
Samo u svemu tome, po snimcima, ućestvovao je i mlađi Česir! Šta ono znači česir na turskom?
”Ko fotografski, filmski ili na drugi način snimi drugu osobu bez njezinog pristanka u njezinim prostorijama ili ko takav snimak direktno prenese trećem ili ko mu takav snimak pokaže ili mu na koji drugi način omogući da se s njim direktno upozna, kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do tri godine.” Stoko primitivna, kriminalna i neobrazovana evo sta kaze taj clan zakona koji navodis. Tvoju pricu mozes prodavati ostaloj zasljepljenoj neobrazovanoj teladi.
Sda mafija pravi zakon kako njima pase.cuj 3 godine zatvora za snimanje.
Spasite Ćesira...agresivne kamere napadaju
Udari me auto na pjesackom , izadze vozac i kaze :"Izvini matre ti , ali nisam te ja udario , auto te uidarilo. Huso Cesir ..Heroj a ne Zlocinac
Matori Jarac bezobrazni. Pljackaju drzavu pa se boje da nebih neko snimio
Huso nedaj se nemoj pasti pred ovim olosima uz tebe smo
ne znam zašto se isčuđavati potezu ovog dotičnog gospodina koji napada kamere, a u slobodno vrijeme sve i svakog ko mu se nađe na putu.. vedri i oblači po Novom Gradu.. Hule ne sam na kamere ;)
dokazani kabadahija iz Novog Grada.. ovaj bijedni gest samo je tačka na i i manifestacija destrukcije koju emituje po Općini Novi Grad.
Ma sve med i mlijeko jel tako Huso ;-)
Kladim se da bi Konakovic dozvolio da mu neko snima vilu na Poljinama :) Jos bi ga pozvao na kafu i pocastio haha. Ma dajte ljudi. Da Cesir nije SDA, bilo bi tisu misu, nikome ne bi bio interesantan. Budite realni komunjare, ofirni ste vise s sirenjem animoziteta prema SDA. Sto vise pljujete bagro, SDA vise napreduje :) Samo nastavite, odlicno vam ide. Selam
Realno kod nas novinarska bagra ima najveca prava! U bilo kojoj evropskoj drzavi bi za stvari koje rade dobili po nosu, kod nas se njihov bezobrazluk, navalentnost i beskrupuloznost odlicno tolerise. Sve to treba po kratkom postupku sankcionisati, po bubrezima lagano ;)
@lileklalek ...ma hajde....eto ti prvi kreni, volio bih te vidjeti i sačekati ljevicom, bio bi patosiran za 0.2 sek.......
Zar si ti na slobodi kriminalcino glupo