Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tcccccc kantonalna preduzeća u dubiozi, javni saobraćaj pred kolapsom, krkanluk i seljakluk na svakom koraku, nedostatak svega i svačega što priliči jednom glavnom gradu, redukcije vode, grijanje koje haman to i nije, itd.itd.........pa baš me zanima sta bi to moglo biti nezadovoljavajuće dovoljno za vas. jedini + od mene imate za smjenu tuljana iz ZZO a za sve drugo ste isti ko i prethodni....do sada.
to ti je ona....svaki cigo svoga konja hvali...
Majmune, napravili ste od Miljacke i Željeznice kanale fekalnih i otpadnih voda zbog toga sto je grad pretrpan seljacima. Pretvorili ste grad muzej u vašarište. I onda prkenjas o radu Vlade. Pa konju tu nikakva vise Vlada ne moze pomoci.
Dino kako može vlada biti dobra ako u njoj sjedi turistički vodić, Karolina i Koka?
I kk bosna je funkcionisala zadovoljavajuce pa dokle dodje
Dobro se samozadovoljavaju.ALI NEKA ZNAJU , AKO BUDE FRKE UMJESTO ONOGA STO SAM URADIO 92 GODINE ,PRVO CU DA OBIDJEM KANTON. JEBEM LI VAM MATER LOPOVSKU
Zadovoljavajući je ministrima jer su te njihove tri plate nečiji godišnji, višegodišnji ili nemogući domet.
"istakao je da su održali 15 sjednica i donijeli 350 akata" gdje su? zašto se ne objavljuju? "Vlada uspostavila nova dva ministarstva, a to su Ministarstvo prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša i Ministarstvo komunalne privrede i infrastrukture" jake mjere.. sakrili da Ministarstvo stambene politike nije trebalo godinama, pa ga utopili "Zakon o samostalnim umjetnicima mnogo transparentniji i efikasniji" jest, Backović i dalje prima "i najavio donošenje sličnog zakona za vrhunske bivše sportiste" ma ja, još više svojih na džabanu "a riječ je o koncesijama koje se ne plaćaju " to je višegodišnji višemilionski kriminal, ali niko naravno nije odgovoran ni kažnjen "uredbe koje se odnose na standardizaciju uslova za članstvo u nadzornim i upravnim odborima. Te standarde smo podizali da bismo smanjili broj nekompetentnih ljudi na tim pozicijama" kontradikcija jer ih opet postavljaju stranke.... sve u svemu, Konaković se trudi, ali nije košarkaš ni trebao biti premijer
ha ha
.....jer postoji interes da se rješavaju nagomilani problemi." he??? cuj postoje interesi..........
Građane Sarajeva (kantona) uopšte ne interesuje rad vlade kantona i jeli zadovoljavajući ili nije. Građani su tražili ukidanje kantona jer je to balast društva koje se bori da preživi, dok lezihl***vići troše stotine miliona budžetskog novca. Sarajevo je najprosperitetnije bilo kada nije bilo kantona.
Konakoviću, pridružećeš se ti Turkoviću i to uskoro. Tamo ti je i mjesto
daleko je sunce prvo mu šefove pofatati i smjestiti tamo u KPZ. I Bimu naravno što je ostavio ovaj jad i čemer - GRAS iza sebe! Kada Bimu odtarabiš i izvučeš na vidjelo sve ostalo će se samo kazati. Tada će Vlada KS imati dobar posao! Sve ćeš uraditi, ako smiješ naravno!
normalno da ce ih pohvaliti kad su skoro sve "njegovi" kadrovi u foteljama... niko od vas nista ne radi i po zaslugama nebi trebali dobiti ni dvije plate... kod nas se ne ocjenjuje rad nego nerad... "NAROD ZNA" koliko ste uradili...
Prije ce bit NEDOVOLJAN.