Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj Bože da u Bošnjacima bude samo saradnje i borbe za zajedničko dobro a manje podjela, stranaka i mržnje.
Treba SDA lopove ukinuti
Bakir je opet nadmudrio oporbu. Dao im je mjesto u Predsjednistvu bez ikakve dubine, a sad treba ic u Otvoreni Balkan, Vucicu pod skute. Iako ce to bit u nadleznosti Vijeca ministara, SDA ce to opet svalit na oporbu, to jest na Denisa Becirovica.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Tako to i treba nez sta se cudite, jeste ocekivali da ce se potuci?
Ma ne konta raja da svi oni keša imaju, djeca namirena za života, stanovi vikendice. Samo se ova sirotinja izmedju sebe nešto raspravlja. Komšije ne pričaju zbog stranki a nemaju za buhtle. Daj Bože da se svi opametimo kolektivno.
meni je zao samo sto Bosnjaci nisu u Zeljku prepoznali SDA izdajnika, sta znaci sto je predsjednik , Hrvati ce nam krv popiti a on opet ode sa SDA na FBiH novio ...opet da kradu varaju ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo nek nije hrdjavi pobjedio dojadio je svima svojim lazima i nesposobnostima
Sportski,gdje je pobjeda tu je i poraz....
Djes ba, djes ba
Kad se rodite, dodijele vam ime, religijsku, nacionalnu i rasnu pripadnost, i onda cijeli život branite taj svoj izmišljeni identitet! Kad bi svi bili samo ljudi, ne bi bilo ni problema!
E pa burazeru na zapadu ti je to tako ko što ti kažešTamo nikoga ne interesuje jesi li srbinhtvat bošnjamk kinez arap crn bjel ista prava važe za sveA o vjeri iniko i ne priča lična stvar Hočeš li iči u Džamiju crkvu sinagogu Budi,zaboli nekoga neka stvar za tim.Imaš poso radi i zaradiČak kad se zapošljavaš gazda ne smije da te poita imaš li djece jesi li oženjen koliko imaš godina......Samo provjera znanja i radi.
Divi cefa kod Kirbaša!!!!
Je li ono Asim iza Bakira na prvoj fotografiji?
Bakir griješi. Nije jedanaest stranaka glasalo za Bečirovića, već dvanaest. SDA ekipa je dala svoj glas malo Komšiću, malo Bečiroviću, jer čak i njima je dosta Bakira.
ma i 10 da je bilo,ali bgm 11 i 100 hiljada glasova
Vrijeme je da se Bosnjaci ujedine, Denis ima veliku sansu da to napravi.
Ima tako da je odma poceo da prica o Islamu, da zabranjuje vjeronauku u skolama, da zene sa hidzabom nece imati prava na zaposlenje, itd. Kao da je to nas najveci problem.u zemlji.Cisto sumnjam da ce i ovaj bilo sta pametno uraditi cim ovako izjavljuje u pocetku sta ce posle bit.
Ne znam. Bakir je nakon glasanja rekao da će pobijediti "Ako Bog da"... ja bih ovo prije rekao da Bog nije dao.
Teško je protiv 11,da ih je bilo 9 Bake bi ih slomio.
Bakire , u kampanji si govorio " da ih je i sto i sto i jedanest , pobjediću "?
DENISE, zbog tebe mi djeca nemaju sta jesti !!! isti si Caucesku
Bracni par Becirovic je kriv za sve lose sto se desava u Bosni. Djeca odlaze zbog njih, ubio nam je svima nadu !!!
dirljivo bas.
Koji pogled.