Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako isto je u Rajlovcu, prema Robotu.Sto jest - jest, poceli bas pred izbore, sve raskopali i ostavili ovako. Moze se nekako konjskim kolima proc, nema veze, sta ce nam auta uopste, kao da nam porucuju..briga glavonje, ne zalaze oni u ove mahale..
LUDILO
Kako neće biti kolaps kad tri puta kopaju i zatrpavaju isto mjesto , valjda zaborave koju cijev zamijenit Bagra iz ORMANA!
Evo maloprije proš'o, da Bog sačuva 😞
Hahaha, pa čitav Buća Potok glasao za stranku, obradovali se radovima na novom putu. Strpite se malo, šta odmah galamite na svoje miljenike. Čizme na noge i preko vode do slobode! U jedinstvu je snaga! :)
400 metara ceste rade mjesec I kusur dana!!!!!!!!! I nek neko kaze kako smo mi ovo ili ono. pa da su samo sa lopatama radili do sad bi zavrsili
prosli izbori a rupe ce krpiti kad pocne predizborna kampanja za lokalne izbore:)
Kakve rupe, ja sam neki dan prosla ovom cestom, nekoliko kilometara je vrhunnski uradjeno, sta ti je, jos malo ima samo da se uradi ccc
Ovi iz Buća sitija nisu glasali? Garant nisu ni na prošlim izborima, zato im je ovako :D
yebi ga, ovaj dio o kojem se govori u članku i ono iznad prema ***niji je živa katastrofa. Šta da ti pričam, kad 'zvoni' seljakluk iz onog lokala na autobuskoj svi cupkaju.
Dje si sarajlijice stari beze :) Izvini al' sta imas protiv Visegrada i Rogatice. Lijepi gradici sa mnostva starih agovskih i begovskih porodica. A ti malo presaltaj svoje prezime, jer svi smo mi iz istocne Bosne ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eh eto vam narode SDA. I blesav insan zna da gradjevinska sezona pocinje na proljece ne na jesen i ne pred izbore. I bas me zanima kako ce stavljati zavrsni sloj asfalta na minusu. Aferim narode. Zaiskali ste, eto vam ga!
Znas li ti otkad se ovaj put radi? Ima najmanje 2 godine, kakvo proljece, kakva jesen. Sta se hvatate uvijek sda j ebo vam bakir sve
Koje izbore, ulica se radi vec dvije godine
PRIKAŽI ODGOVORE (4)