Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje se saljevaju DF diverzanti, BOSS, SD, STRANKA ZA BIH i svi ostali levati...Bijedic je organizovao vecu grupu mafijasa, koji se sada bore za prevlast.
No pasaran! Kinezi su stali sa gradnjom bloka 7, ocekuje se odgovor SDA mafijasa, STA SAD!?!? :)
ETO ZATO:Pelješac će kroz 10 do 15 godina biti jedna od najvecih i najmodernijih turističkih destinacija, što će se divno vidjeti iz hrvatskog Neuma. Prelaskom slikovitog i simboličnog graničnog prijelaza na starom mostu u Mostaru, moći će se u prijateljsku đamahiriju Bosnu na kaficu i tufakije.
Gleeeaj ekipe, ziku im stavova i stomacina!? Mic po Mic....po kucama cemo vas traziti!
FIRMA NIJE IMALA MASINE ZA BUSENJE, GEOLOGA NITI OPREMU I DOBIJE POSAO OD 5 MILIONA??? KAKOO?? Iz ove sam struke i znam zakone i pravila. LOPOVI JEDNI!
Sve go lopov nauzimali se para od drzave (na ovaj ili onaj nacin) i kad im se izvuku iz sudskih ladica papiri koji se skrivaju i vade po potrebi, onda kuku lele ili je politicki progon, to je sto smo srbi, on je ranjavan i ja sam iz Srebrenice. Pa dokle cete se vise kriti iza politike, nacije, zrtava i patriotizma.
Jesi ovo dobro napisao
A kad ste bubrežnjak i pečenje gradili u te sramote od stomaka šutili ste, ždrali i pili sve od narodnih para. Sad malo popustilo i odjednom progon . Idi u bingo radi za fiksnu platu i guli bajrinu salamu od 1.45 KM pa da vidis sta je progon
kad ugledah one trbuhe...ooo mati draga.