Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli panike kod ljudi sto imaju fake diplome. Krivicna prijava ide, zloupotreba polozaja, vracaj pare unazad 10-15 g ccc hahaha kakvi olosi majko mila
Sve su to zeleni uhljebili za pare...Cisti govna...Svima trebaju krivicne ici
Ministar Šteta ima diplomu, " VIŠA ŠKOLA ZA USLUŽNE DJELATNOSTI, SOKOLAC" , i vi ste mu dali resor da upravlja STOTINAMA MILIONA. HALOO!! Rezo salamu u Konzumu na Vojničkom.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Našoj Sebiji ništa ne mogu naći. Naša heroina nema diplomu nikako!
Isprintala u kopirnici 😂
ios par мieseci i onda ce iмaт i onda ide isтraga!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NAKVIŠE IH IMA U KS,70 %, PRVO POFATATI TE S FAKULTETA STO SU IM IZDALI DIPLOME,A U OSTALOM POLA IH JE DIGLO KREDITE DA PLATE TE DIPLOME.POSTOJI MAJMUN U ZE,KOJI JE DIGAO KREDIT ZA POTICAJ I DAO PARE JEDNOJ SDA INSTITUCIJU,KOD NJIH JE SAD REF.ZA INFORMISANJE
A da noooo, dze ce to biti Bogu mi…
Dobro šta to u konačnici znači. Da oni i dalje ostaju na poslu bez obzira što imaju falsifikovane diplome ili dobijaju otkaz, uzvraćanje svih primjeni plata i krivične prijave. Ja koliko sam ovo razumi ja to ispada nađete doktora koji ima falsifikovanu diplomu i on i dalje ostaje da bude doktor
Kako moze zastariti falsifikat, neshvatljivo je. Znaci hajmo svi danas falsifikovati i za koju godinu je ok
ovo će se završiti isto kao i priča o donacijama za bih
Cijela drzava zna da ona nema diplome.....paa? Kakav ba grobar🤣
Gdje to nema korupcije u ovom drustvu od naj visih do naj nizih??
Sad dolazi na naplatu ta štela .Profesori nemaju znanje da nauče studente,doktori koji imaju slabo znanje,inžinjeri,građevinci,mašinci itd.Uglavnom svi kao obrazovani a projekti propadaju,napretka nema,opšti javašluk i lopovluk.Hoće babo mesar ,privatnik itd da sin bude i bog advokat,doktor a to što nema pojma i što je na silu,na štelu završio nema veze.
Šta je s ministrima,direktorima i tzv brzopoteznim fakultetima ,mgisterijima itd.Ima tu pri vrhu takođe dosta javašluka.
Prije 10-15 godina bilo mi pravo cudno kako su u vanrednom roku zavrsavali fakultete i master oni koji su na jedvite jade osnovnu i srednju zavrsavali na racun jagnjadi i teladi,a titulu treba ti prevodilac da rastumaci.Mnogo je takvih u svim drzavnim ustanovama dok su cekali na polazak autobusa sa perona uz kafu i fakultete zavrsavali,e takva nam je i drzava i vlast Treba biti bez milosti isazaljevanja prema takvoj bagri
Bimo ih sve dovukao iz sandžaka i naštimo dilpome. Haj te zanatlije i nije bitno imaš papir ili nemaš ako znaš popravljati sutobuse. Ali ovi sa falsfikovsnom VSS su uzrok propasti nestručnim vođenjem posla.
I sta sad?koja je svrha informacije ako znas da ti vozila gradskog prevoza u promet pusta lice koje nema potrebne kvalifikacije a ti mu ne mozes nista?
Hitno isto napraviti po osnovnim skolama. Spasavajte buducnost!! Mlade nam laici I varalice obrazuju.
I u Predsjednistvu pogledati..a i u Klinickom Centru
Sda bagra banda kriminalci olos diplome iz srednje falsifikovali hahah kakva seljadija