Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim vas nemojte ništa objavljivati nego počnite sa novim popisom stanovništva i opet uzmite 40 miliona, mora se od nečega živjeti kad fabrike ne rade. Odmah počnite sa kampanjom koliko ima Muslimana, Hrvata i Srba, dodajte i pitanja komunista, fašista, terorista a poželjno je znati koliko ima fratara, hodža, popova i lopova što je od interesa za ulazak u EU.
Pitam se?????????? Gdje je 21.000.000 € ??????????????????
Sarajevo i Zenicu smo odradili a, insaAllah, i druge gradove cemo !
munje nebeske.,. nego, sto ne platite ljudima onaj novac koji im jos dugujete?
Odnos "B:S:H:drugi narodi" nece promjeniti nista u funkcionisanju drzave i Ustavu.
...znači izgleda da su se "dogovorili" i našli kompromis...koliko je kojih ovaca u kojem toru :-D eh na šta li će da liče te izmanipulisane brojke :-D
Dok ovi objave konačne rezultate popisa, provest će se novi popis. Gori su od CIK-a :)
...akobogda, nakon svega 19 mjeseci...kinezi se prebroje za 6...