Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj sto mrzim ove briznike iz dijaspore, kad je bilo najteze oni su zbrisali preko grane i ostavili nas da se sami borimo. sad kad imamo svoju drzavu, dosli su kao nesto da pomognu - HVALA, NE TREBA! zelim vam ugodan povratak u Svedsku, Norvesku, Salt Lake CIty
Loyde jarane, turska zastava je zato sto je slika sa skupa koji je odrzan u Turskon, ne u Sarajevu. Sa ostalim se komentarima slazem, bitno je da je religiozna policija u Saudiji safatala neke emotivce (to se vrti evo vec 2 dana), a za skup dijaspore - ko\' shtrik!
Stvarno sta radi turska i daytonska zastava tu? Zna se koja je zastava dijaspore, LJILJANI FRAJERI. Ako Bosna mora imati tu izmisljenu zastavu, ne mora je imati dijaspora. Zato vracajte LJILJANE ako zelite imati mrvu legitimiteta da predstavljate dijasporu.
Stvarno zašto postavljate ovu sliku,postavite neku sliku iz Sarajeva.?!
pa jel sarajevo x jeste toliko rasista i ce\'tnicki portal da nije poslao jednog novinara da slika te sjednice, fuj!!!! ovdje namjerno sarajevo x promovira tursku zastavu da pljuje po dijaspori bosne i hercegovine sto je po propagandi srbije planirano!!! asocijacija dijaspore bosne i hercegovine turskoj i turcima..... providna je vasa perfidna igra i propaganda sarajevo x, ce\'tnicki portal!