Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definitivno ovo je babovina a ne država ko može neka ne razmišlja....odmah neka planira iseljenje....Ja i moja porodica smo čekali ove izbore i sve je ostalo isto tako da nemamo alternativu osim na žalost otići iseliti se....radi budućnosti naše djece.
Konačno neko normalan, da umjesto vlastite guzice razmišlja o budućnosti djece. Bježi što dalje ljudino i nek je sa srećom, da ste živi i zdravi. A ostali apsolti, SDA glasači, prisjetite se Dženana, Selme i Edite, daBogda vas i gore snašlo.
@Pljozn69 Ma sta nazalost,idite i ne okrecite se.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sta je, tu je. Drugi su je izabrali i nadam se da ce tokom svog mandata ispuniti njihova ocekivanja. Mislim da bi gospodju Sebiju zbog njenog bogatog iskustva u kontroli javne potrosnje sada trebalo postaviti na celo finansija u parlamentu gdje se kontrolisu ukupni i pojedinacni rashodi nasih vrlih parlamentaraca.
Sebija je pojedinacno osvojila, do sada, najvise glasova od svih kandidata iz svih stranaka. Medjutim, znajuci bagru iz ove stranke dovodim to u pitanje, ali ono sto je neupitno je da je druga po broju glasova, od kandidata iz svih stranaka, sjajna Sabina Cudic.
Bosnjama je i dalje kriv Alija Izetbegovic za sve zato i mrze Sebiji...zena dovela u red neradnike
Raja pakuj te se i bjezite
Hoće mo ali prvo će mo da kupimo pravopis.
Cestitke prof. izetbegovic, narod je prepoznao Vas rad !
Nadam se da će svi koji su glasali za dotičnu doći kad tad u priliku da od nje zatraže koru hljeba.
Vidite zene? Nista skola i ta sranja. Samo trebate znat pravom rasirit noge i eto vas u parlamentu.
Čestitke uvaženoj "sve Sebi i samo Ja"
Ko vas jebe nemojte sad kukat. Sto niste izasli i glasali
Bravo kraljice samo naprijed
SDA da magarca kandiduje prošao bi, toliko o tome
Dovoljno je sinoć bilo čuti tekbire da treba pakovati kofere.
@AbuDzihad37Klixevi Hvala i tebi i sličnima koji ste mi otvorili oči.
Definitivno smo krenuli putem arapskih tvorevina, poput Baath partije koja vec 55 godina drzi Siriju mi dobismo SDA, dovoljno krezubih ovaca da je odrze na vlasti i sa tako brzim odlivom mozgova da je buducnost zagarantovana. Moje vidjenje buducnosti jest odlazak Hrvata i opcenito omladine u narednih par godina. Izbori 2022 ce biti 100% SDA i onda Bakir ide na novcanice od 200KM a Sebija mozda na kovanice. Vreca sebi ja za jednog Bakira.
Voda jarane!Resurs buducnosti zbog kojeg ce se ratovati.A toga u Bih itekako ima.Znaci racunaj na to da ce svi otic,koji ostanu bice pobijeni.Bosna ce da procvate tek onda kad dodju neki Holandkjani ili englezi koji ce znati da unovce taj resurs i da cuvaju ovu drzavu kao svoju
Zena zmaj!
Kad je nisam napuštao od '92 do 95-te ne pada mi napamet ni sada da je napuštam!!! Nema ni vani para naguzove! Jeste da je savremenije sve! Pritisneš dugme a vreća na leđa! ;)
Hajmo paćenici svi po jedan "unlike"! Sebija pometi ovu stoku!!! Podjeli pasoše pa nek ide ko hoće da nam ne kukaju više!!!