Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam uspješnoj gdji Izetbegovic. Zaista, pacijentima je omogućila sve kvalitetne usluge uz dobre stručnjake i aparaturu. Nemam rjeci, ponosna sam sto živim u Sarajevu i sto imamo najbolju bolnicu. Zelim da bude sto manje bolesnih ljudi, a onima kojima treba bolnica imaju srecu da njom rukovodi ova zena.
SEKA KRALJICA.SVE OSTALO JE PRDIMAHOVINA! ŽENA NE KRADE, NEMA JAHTU, NEMA 20 STANOVA VEĆ RADI KAO PČELICA. SVI VI KOJI SERETE I PLJUJETE, CMOKNITE JE U DUPENCE. A MOŽETE I BEŠLIJU VRHUNSKOG ONKOLOGA. KAD LJUDI ZNAJU POSAO, UDRUŽE SNAGE I RADE ČASNO I POŠTENO REZULTAT JE USPJEH!
Sebija je Tito. Nikad nije bilo ovako u KCUS.Red i rad najbolji recept za uspjeh!!!
vidi vidi sto se nabavlja oprema ... sta ce to nama u sarajevu.. neka se prebaci u neku kliniku privatnu
Bravooooo KCUS.Samo dobre vijesti iz najbolje bolnice.Bravooo
Mos mislit koliko zaostajemo za svijetom...