Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce zli jezici reci da su namjerno natakarili dodiku i grb iznad glave ahahahah
kada bi od hrvatske svi uzeli sto je njihovo tim ujkanima nebi ostale ni gace na stapu....to je jedna neprirodna teritorija sastavljena iz dva dijela koja nemaju nikakve poveznice izmedju sebe...jedino sto cijenim kod tih prevaranata je njihova mudrost...tri puta su zayebali srbe da ih brane i da im oslobadjaju zemlju....e pa tri puta je dosta cak i za srbe da budu zayebani...sad se zna..srbi koji ostanu u hrvatskoj ili ce biti poklani ili pokatoliceni...nezna se sta je gore...
@3govna746754
Svaka čast! Bravo!
Prika,nema više imovine u Hrvatskoj, neeema , popapala macaa. Da niste uranili,jedno 25 godina...
Čović je predugo to pitanje držao ispod stola...
@Sajonara A gdje je onda Sejdo to isto pitanje držao u dva priješnja mandata?
zamolijo bi komarce daim unjesto krvi sisa mozak unapjred him fala.
Kad vratimo svoje njih nigdje nece bit, sve ce to opet nase bit abd
Sta je ovo. Hocemo sad imati vise od jedne ambasade po drzavama? Ovo nisu potezi drzave koja zeli da smanji administrativnu potrosnju. Isto ono gore u vezi imovine, taj posao se radi uvijek iznova, a jedini ko ce vidjeti rezultat od ovoga su clanovi komisije, u vidu naknade za rad.
Nikad jalovijeg predsjednistva dosad nije bilo....nigdje u svijetu.Jedan obicni najobicniji dogovor se prikazuje kao nevjerovatan pozitivan pomak u radu predsjednistva....a sve sama opstrukcija od strane jednog clana predsjednistva.