Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Ivo Komšić je oduševljen javljaju sa ortopedije :)
ja il sam čorava il ne vidim zaru ??
Ma nisi ćorava nego pijana :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Plače mi se kad vidim u kakvoj seljackoj drzavi zivim ...Da se u 2014. godini stoji u redovima da prodjem kroz neki centar.... Bas mi se place..... :(:( I treba nas j...... . Naprijed Bakire,Zlatko,Fahro i ostali, za bolje i nismo.....
*da prodju
Uvijek sam to govorio , ne obaziruci se na ovu vijest, da smo mi stoka od naroda i da nas treba jebat na svakom koraku, a ko je i malo pametan nek se ne ide protiv vec samo moze obolit nego se uclani u SDA , SDP , HDZ ili od nekih straka koji su na vlasti ili koje ce biti i pokusa sto vide sebe materijalno obezbjedit a sto vise osakatit narod.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zašto ste vi ljudi tako loši, pa zar ne volite domovinu u kojoj ste se rodili i odrasli,zašto ste pesimistični,volite svoju domovinu sa kojom svako ko je imalo obrazovan se ponosi jer zna historiju ove napaćene države.Budite optimistični i podržite svaki projekat za gradnju bilo čega što koristi ljudima,gradite ljepšu BiH a pogotovo Sarajevo za buduća pokoljenja.
Jasmin Bijelonja vara!Od ovog centra moze biti bolje!Ako su u Beogradu dva H&M-a,a u Zagrebu čak šest(!),mi samo jednu Zaru!Pranje para!
zasto i cemu strajkujete tada?Nemate uopce nikakvo pravo da kukate
dizajn u stilu ĆABE
Moze li mi samo neko reci da li ga je vrsni Golos "usmedjio" i zatamnio? U gradu kojem po 6 mjeseci cekamo sunce i svjetlost.
SMOTO presao "crtu" pa se polomio.
A u kuglani upozorenja na maternjem nam ENGLESKOM!
Da li se placa parking i koliko? Jesu velike garaze ispod
Al -Sirano :))
Dođi, vidi, idi...
ko je ba odusevljen
Zna li iko koliko tu košta jedna pica i piva
nema ođe pive, reko šeih
Slicno kao u Ze.. a tebi kevin skidam kapu
Nema potrebe da idem u SCC , kad večeras kompleksaši objave slike po fejsbuku vidjet če se svaki kvadrat
Lijepi život bez Fejsbuka.
Definicija fejsbuka : svi se vole i lajkaju a niko nikog nemože očima gledat
treba sve ove tržne centre dignut u zrak,bar u bosni ima eksploziva koliko hoćeš,naravno po noći,čuj Pull&Bear,a 90% naroda jedva povezuje mjesec s mjesecom od 400 KM.......mamicu im elitističku
Sve se nema , a stan se zakljucava . ... Btw . lijepa moderna građevina , dati će Sarajevu dodatnog evropskog štiha.
Jest vala, legla je pored Marijinog dvora, k'o Keopsova piramida u Las Vegasu...