Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vecih, a dobro zamaskiranih lopina nema do ovih iz vanjskotrgovinske komore.
Da bi neki članak komentarisali, potrebno je da ga prvo pročitate i shvatite ukoliko ste za to, naravno sposobni. Da bi neko održao koncert u nekoj zemlji sa sobom mora povesti i potrebnu opremu. Da bi ta oprema mogla bez problema i zastoja proći carinsku kontrolu, mora imati ATA karnet.
A zna li neko ko je ova Mira Džukela...ahhahahaha....av av
\"jedno po jedno i drzava :) srbijo umiri vise, tamo na dalekom istoku kod rumuna gdje nikad niko ne ide :D\" E moj glupane, Srbija je uvela ATA karnete još 2004. Da nisi smiješan žalio bih te :-)
A kakvim se to Hari švercom bavi pa mu treba ATA karnet? :-)
Vidi samo izraza \'ATA karnet\" pasos za uvoz robe. A najvise me nervira ovaj izraz edikacija.Engleska rijec sa Bosanskim padezima , ma idi u 3pm. Zar nije puno lakse reci obrazovanje, ali ne mora se upotrijebiti rijec \" Edukacija\" bolje zvuci, a pola svijeta misli kako je ovaj novinar pametan, koristi strane rijeci.
najveca seljacina na planeti je ovaj varesanovic
proširuju se pljackaskomalverzaciske opije i sve vise raslojavanje drustva na ex bogate i ex siromasne
@jojo jojo jadove, fukaro zavidna! kad umreš neće niko znati da si živio
jel ti fakat vjerujes u to sto si napisao? ako da, onda imas ozbiljan problem sa realnoscu! mani me se tih patriota iz njemacke oca ti! vrate se pa veci katolici od pape. patriotizam svih inih patriota nas je i dosao glave. zaboli me racku za harija i dinu gremlina i sve ostale patriote.
umro mrtvi dino
hari je bh patriota. samo sto ga je rat slucajno uhvatio u njemackoj. iako je pokusavao nije se mogao vratiti.
kad ce dino mrtvi dobi?
Sta ce pak.as hari tu id ba sa dinom pjevaj na ulici .....
jedno po jedno i drzava :) srbijo umiri vise, tamo na dalekom istoku kod rumuna gdje nikad niko ne ide :D