Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu je mjesto Dodiku,nadam se da ce jednog dana tu i zavrsiti.
Nazif Gljiva je izjavio da mu je Alija izgravao daljinski u Foči. Prebacivao mu kanale na TV...
Iranci bi to sve povjesali......a za taj novac bi napravili razrez za socijalne slucajeve.
Džerard Selman je Hrvat u SNSD-u. Anton Kasipović je drugi Hrvat u SNSD-u. To je to što se tiče Hrvata, a nema ni jedan Bošnjak u toj partiji. Tako da SNSD nije Savez Nezavisnih Socijal-Demokrata nego Srpska Nacional-Socijalistička Demokratija
ooooj oplakah cuj Dzerarda Selmana hahahaha
Ubi me ovaj pravopis i gramatika Sarajevo-X-a.... Dajte malo kontrole vasih clanaka prije nego ih objavite. Cuj \"Bh\"! Od kada je to Hercegovina - hercegovina?
misleci na Džerarda Selmana, nevjerujem da ga je i osunetio.
Mora da mu je babo teski papak bio kad mu je nadio takvo ime, pa ga stime unakazio.
Još jedna srpska praonica za novac !!!
KAZNENO POPRAVNI DOM !!! ---- \" MONGOŠNICA \" ---- !!!
Ja kad sam lezao u Foci bio je paviljon 8 sa posebnim rezimom i uslovima.tada su osudzenici iz 8 radili samo u suamarstvu i nisu imali izlaske.Mi smo radili na Focanskim Brijunima i bilo je ipak ok. Izdrzi covjek sve.Prodze 8 godina ko osam dana.
Jel ovo hotel ili zatvor ?
Eh da je predsjednik Alija živ pa da ga pošaljemo malo tamo...
jel ovo onaj zatvor odakle je alija pobjegao?