Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SNSD oduvijek igra prljavo i tomu se treba stati u kraj, podrška svima koji ih sprječavaju ili kane sprječiti u tome
Svaka cast gospodinu Suljagicu i Kosaliciji 1 Mart, vi ste pravi borci protiv genocidno-fasistickog rezima i genocidnog naroda, Samo naprjed Patriote BiH su uz vas
Svaka cast gospodinu Suljagicu i Kosaliciji 1 Mart, vi ste pravi borci protiv genocidno-fasistickog rezima i genocidnog naroda, Samo naprjed Patriote BiH su uz vas
Koja zamena teza,laži obmane javnosti od vehabije suljagića,ovaj put ti neće pomoći ni najveći neprijatelji srpskog naroda bolesniče umišljeni,koliko si samo do sada pokrp para a sve na lažnim manipulacijama...
1.mart u koji su ukljuceni Bosnjaci i Hrvati u RS i iz RS a koji imaju pravo glasa na osnovu prebivalista tjst koji se mogu tamo prijaviti na osnovu imovine i rodjenja su se udruzili u koaliciju sa ostalim opozicijskim strankama iz RS da skinu dodika i SNSD sa vlasti. Pojenta je da je koalicija 1 mart prevaga i da ce ti glasovi odluciti o vecini i pobjedniku i to dodik zna i sad svim silama pokusaje da to sprijeci pa i ovim nevazecim nelegalnim zakonom. Lijepo stoji u Aneksu 7 pravo na povratak da je zagarantovano svakome na prijretno ognjiste bezobzora na naciju i vjeru i da se to pravo regulise DRZAVNIM zakonom a ne entiteskim ili kantonalnim. Znaci DRZAVNIM i tu nemogu entiteti donositi nikakve korekcije i uredbe na taj zakon da on bude pravno valjan osim na drzavnom nivou. Ovo sto je SNSD uradio u NS RS gdje imaju vecinu je nelegalno i protuzakonito i nece proci milion posto nikad u zivotu i ovaj zakon ce se do polovine maja povuci ili ce ga visoki predstavnik proglasiti nevazecim.
Takodjer treba naglasiti da Visoki predstavnik moze svaki zakon u obadva eniteta koji donesu nadlezna tijela proglasiti nevazecim i ponistiti sve dok je Deytonski sporazum na snazi. To sto Dodik supljira i price prica da oni nijedan zakon koji visoki predstavnik nametne nece priznati su suplje price za malu djecu, visoki predstavnik ima tolike ovlasti i mehanizme da moze uraditi bilo sta i njegova je iznad svih skupstina i politicara to svi znaju i svijesni su toga pa i sam dodik cija era prolazi i ubjedjen sam da ce ga udruzena opozicija u RS pomesti sa politicke mape i da ce zavrsiti kod Krsmanovica u Foci ako ne pobjegne na vrijeme u Rusiju gdje je vec pripremio jedno malo bogastvo i registrovao firmu na sina itd itd. Pobjece u rusiju jer i Srbiji takodjer je pitanje dana kad je mu sve zaplijeniti i uhapsiti ga samo se cekaju izbori u Oktobru jer je i Vucic svijestan da Dodik gubi i lakse ga je uhapsiti kad nebude na vlasti nego sad kao predsjenika RS sto mu daje alibi itd.
Bolesniče islamistički idi se leči dok ti nebude kasno a ta opozicija koja će pomesti Dodika sa vlasti dala je punu saglasnost za ovaj zakon,idi ubise budalo...
Svaka cast gospodinu Suljagicu i Kosaliciji 1 Mart, vi ste pravi borci protiv genocidno-fasistickog rezima i genocidnog naroda, Samo naprjed Patriote BiH su uz vas
sta je genocidno-cetnicko kopile, smeta ti sto BiH ima Patriota ??
Ovu bandu na slici treba tako prebiti i to govnjivim palijama,pa onda szrpati u kakvu prljavu prdekanu.
Vise mi te je na vrh qrca
Težimo da se priključimo EU. Uslov za priključivanje EU je da se provede zakon koji je usvojen u RS. Takav zakon na državnom nivou se koči u parlamentu dok ne prođu izbori. Takav zakon nije u suprotnosti sa Aneksom 7 (koji većina izgleda nije nikad pročitala). Takav zakon imaju sve EU države. Pa vi stvarno mislite da bi se neki Jevrej mogao da prijavi gdje hoće u Njemačkoj?
1) Ovaj zakon nije nikakav uvjet 2) Ne postoji nikakav Evropski standard ovog zakona 3) Zahtjev većine bošnjačkih delegata u DNPS BiH je da ne da se zakon odbije, već da se vrati u redovnu proceduru, što je i sasvim logično 4) Prodao si vlastiti obraz radi šake Zlajinih para, žalosno.
mozes se zaliti rahmetli josipu brozu
Suljagiću, pročitaj Aneks 7 pa ćeš vidjeti da se ne krši nikakav zakon. Niko neće zabraniti ljudima da se vrate i žive u RS, već će zabraniti ljudima da se prijave na neku adresu koju nisu vidjeli 20 godina. Suljagiću, jel ok da se ja prijavim na tvoju adresu, pa plaćaj ti vodu za člana više (ako plaćaš paušalno)? Gledaj vas što ste se fino poredali na toj slici, ne zna se ko je veći besramnik. Pare se uzimaju na tuđoj nesreći. Joj kad vas vidim odmah mi pokvarite dan.
Jedno sam siguran! A to je da ako bošnjaci budu masovno slijedili ideje udruženja 1 mart i emira suljagića, to nas definitivno vodi u novi rat! Ubjeđen sam u to!
200 000 bosnjaka koji zive u RS ( a to nije malo) imaju pravo da rade sto god hoce. Znaci RS nazalost vladajucih idiota nije samo srpska. Nadam se da ce svi ti povratnici glasati za jednu politicku opciju i nastupati jako u parlamentu RS. toga se i ona gamad boji.
@Juniki Nemaju pravo da rade šta hoće, nego moraju poštovati zakon kao i Srbi u FBIH. Nego ti izgleda ne kontaš o čemu se ovdje radi. Ne smetaju nikome ovi ljudi što su se vratili, oni žive tu godinama i prijavljeni su gdje stvarno žive. Problem su Suljagićevi glasači koji žive na zapadu a ne planiraju da se vrate. E on bi nekako njih da progura da mogu glasati za njega. A svjesno šteti ljudima koji su se pošteno vratili jer stvara tenzije radi svoje koristi.
vidjecemo kako ce ih kazniti, RS odavno radi sta hoce i to vise nema smisla.
i ovaj prvi mart je cista demagogija...ne mogu oni puno toga promjeniti a rs namjerno radi ovakve poteze
Хоће, првог Априла.