Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to po zapadno-europskim gradovima po popločanim ulicama idu teški kamioni - da kupe smeće, za snabdijevanje, miješalice za beton i sl.?
interesantno, uvijek se ploće postavljaju pred neke izbore:))) i naprave ih da traju do slijedećih izbora, i to jedva.....treba opelješiti budžet
Tamam kad završe zadnju ploću mogu ponovo krenuti od prve. Dobar naćin održavanja ulice i višegodišnjeg posla.
Eh raja, samo da trehnem AKADEMIKU staru u pakshu na brzinu !
treba vratit ruze na ulicama sarajeva, nisu se smjele maknut po nikakvu cijenu! ona ili onaj koji je o uradio treba kaznit, brzo se zaboravlja sa su karadzic i ostali krvolocni srbi radili gradjanima sarajeva cetiri godine!
LOPOVLUK
zivjela polupismena zelena burzoazija! pogledati natpis na tabli - ČOŠE!
koliko je semiha imala prste upetljane u ovo. dzaba je ovo sve. ovi nasi novinari samo prenesu vijest. nema tu istrazivackog novinarstva. oni su trebali ovako: kad su uradjeni radovi? koje radio radove? kako je prosao natenderu? sta je bilo naruceno? ko je bio nadzor? jeli i nadzor u ovo upetljan tj dobio mito? i na kraju sta radi tuzilastvo? pa u ovu ferhadiju je skrseno nekoliko miliona i niko nista.
TOBEJARABI!!!!!!!!! NEDAVNO SU JE RADILI..... PA KAKO OVU OPCINU STARI GRAD NIJE SRAMOTA?? FUJ!!! CISTA BRUKA I SRAMOTA GRADA SARAJEVA!
Bijelo, volimo te....oba puta!
i na prvoj slici se vidi dzipcina koja dodatno razvaljuje te plocice od najnekvalitetnijih materijala i metode ugradjivanja. fala ti alija.
to nisu radovi, to je krpljenje klasicno, to je uzas teski!
IMA LI NEKO PAMETAN DA ODLUČI KOJU DEBLJINU I JAČINU MATERIJALA TREBA URADITI, JER FERHADIJOM IDU I VOZE SVI OSIM TENKOVA.
po koji put se ovo radi, ovo je nevjerovatno, ziista smo mi svi idioti
svake godine ista stvar. pranje para a niko ne reaguje. a i onako se jedva prodje ferhadijom od kafanskih stolova itd.