Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u 21. stoljecu ti i takvi ste dopustili da na obodima EU ma kontinentu Europa postoji neka tvorevina koja je nastala na masovnim ubijanjima, na genocidu, na silovanjima, progonima....i sad nas sazaljevate ? ma gonite se u 3 lijepe i vi i vase sazaljenje
@gooUser1587499464 Uzdaj se u se i u svoje kljuse-pa makar morao imati igračke ispod tezge.
kme kme sda kme srbi hrvati kmekme
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ironicno i bezobrazno je da UN obiljezava sjecanje na Srebrenicu kad su upravo oni predali civile i dozvolili početak genocida u Srebrenici....
UN - NU djetica! Pa vise ima korone jaro, u New York-u nego u Srebrenici. Tss, tss, tss.
eto Guterres vi cete obiljeziti a srbija I sumska ce slaviti bitku koji su izvojevali protiv nenaoruzanih opasnih bosnjaka I civila na celi sa svojim generalom Sratkom!
UN NIJE SPRIJECIO NITI JEDAN GENOCID U NOVIJE VRIJEME, ZATO NEKA CUTE JER SU POLITICKA ORGANIZACIJA
Pred vratima EU je pocinjen Genocid.Ta ista EU je uvela enbargo na uvoz oruzja,znajuci koja strana nema mts.Pravi rat je poceo tek 94/95,do tada je bilo klanj. ne naoruzanog naroda i pod enbargom smo se snasli i 95-e smo vraceni ispred vrata Banja Luke,Doboja,Prijedora itd.Trebali su nas pustati kao Hrvate u oluji....
sve se slazem osim ovo za BL i da smo Srbe trebali do Drine protjerati, mislim mogli smo ali je Milosevic rekao da ce poslati vojsku tada Srbije i Crne Gore u BiH realno njih je tada bilo 7-8mil stanovnika pa nek je 2 miliona vojnika sa JNA tehnikom Armija BiH to ne bi mogla podnijeti
@gouUser...vjeruj da su bili u rasulu i na tockovima 95-e i 5-i korpus bi zavrsio sve i dosao do Drine...Njima samo kad zafijuče oko glava,oni bjeze...nisi mogao pjevca do BanjaLule sresti da ga za veceru skuhas...prazno sve...To im potvrduje i general Slavko Lisica i kaze da je Armija dobila zeleno svjetlo usla bi u BL-u.
U Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu testirano je 511 uzoraka na koronavirus. Pozitivno je 30 pacijenata. Čak 22 zaražena su iz Sarajeva, dvoje je iz Zenice i jedno iz Travnika. U pet slučajeva je riječ o retestiranju i svi su pozitivni.
i niko nista ...idemo ludo idemo jako ludilo.....
UN prije par godina htio da usvoji rezoluciju da je bio genocid u Srebrenici.. i svi glasali za....osim... pogodite koga... Rusije.... i nije se moglo usvojiti.
Dijelom su i oni zasluzni za genocid jer su imali obavezu nakon predaje oruzja od strane bosnjaka da ih stite. Sve dok su to oruzje koje nije bilo nesto veliko ali dovoljno srbi nikad nisu mogli zauzeti Srebrenicu.Samo su usli u nenaoruzan grad i ubijali sve muskarce ali i poneku djecu.UN je takoder kriv.
neka, bio je UN već u Srebrenici, pa znamo kako je završilo