Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad nasi krenu cevape jesti , pa se gondola učuje na luk
RULOF i 785 sarajevski degenerika liked this post
Frajer na video kliipu se spustio velikom brzinom u Vogoscu,po mojoj procijeni 60-76 km Nije provokacija,niti sala,niti fejk! Da li je ovo istina uopste ili montaza? Sami ocijenite: https://www.youtube.com/watch?v=mCIL4hKrbLc&t=931s
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad balavi brđanin uđe u to.... hitno sve opremiti video nadzorom, pa da roditelji kretena mogu platiti štetu
Pa dobro sad... i treba pokusnih kunica. Ne ic prvi nidje dje se Skaka "raduje odrzavanju". To meni zvuci zlokobnije nego da prolazis kraj groblja a grobari ti se smjeskaju i masu ti.
Kako lijepe.Super
Ja ne smijem ni pomisliti kakvu bi priču napravili da novu žičaru sastave. 10 godina sastavljaju ovu polovnu.
Bracina fatiha se uslisila
Moj komentar je 118.-i tako da mislim da ce slabo biti čitan. Ove gondole su stigle prije par godina u Sarajevo a jedna je bila godinu dana izložena ispred Vijećnice i sklonjena je nakon što su rokovi za gradnju "probijeni" i na zahtjev donatora su povučene. Fake News Rules !
Um, nisi ti bas najbolje obavijesten/a. Donator je donirao stare kabine, one nikad nisu bile izlozene nigdje kod nas. Ispred Vijećnice je bio jedan primjerak novih kabina koje su sad dostavljene (dio od 33 koliko ce ih biti).
e ne zaboravite ono bas fino kulturno svi potpisati sa trajnim markerom i ne svadjajte se ko ce prvi.Da pokaze bagra Sarajevska ko za koga navija, dalje su grafiti ko koga voli i od koliko sati...itd
Ovo je super lokacija za ove biznise sto cvjetaju u gradu, tipa djeparenja 🔝
Obavezno kamere u svaku gondolu!
jel i ovo na akcize ?
a šta se desilo sa one opreme,žičare. što su švicarci poklonili prije par godina
sadaklije se raduju sadaki koju su dobili.
dnevna doza zicare. skaka trosi novce gradjana na senzacionalnu svakodnevnu reklamu na klixu. uradite to i otvorite bez mnogo pompe, sta ste uzeli izvjestavati ko da se situacija iz sata u sat mjenja. nek se gradi i treba da se gradi, ali necemo sad praviti od tog projekat stoljeca. imali smo zicaru, nije prvi put.
I Ivo je stalno govorio o istoj, pa ništa... Kod Skake se vidi...
Nadam se da nece biti kao i sa Talgo vozovima.
Prvi hadzija da se njom provoza da vidimo jeli halal
Naj ljepši grad .