Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikada mi nece biti jasna kupovina udzbenika............skola kupi knjige za sve razrede.....i onda ucenik na pocetku skolske godine zaduzi knjige.....na kraju godine vraca (ako je izgubio ili unistio knjigu, nju placa) ..........ali mi od svega moramo da napravimo biznis...svake godine se knjige mjenjaju kako kome vjetar duva u ledja........opet jedan fuj za nasu drzavu
@gradjaninsasela ovo nisam iskusila u komunizmu nego u njemackoj......nikada niko nije kupovao knjige za skolu.......ovo nema veza sa komunizmom niti kapitalizmom...nego sa bezobrastinom........in nasom "ne"svijescu
@dis3 to ne znam, nisam ovdje isla u skolu, ali jedno sigurno znam.........da se moglo prije ovog nakaradnog vremena knjige proslijedtiti mladjem bratu sestri..........prijatelju, danas je to nemoguce, jer se mjenjaju autori svake godine (to znam jer sam dvoje djece iskolovala ovdje)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nema vode, nema kulture, nema udzbenika... Nema cega nema u Fekalistanu... Pa ima li ista da valja u tebi pogana parazitska smrdljiva kasabetino???
Premijer je ovu vladu ocijenio najboljom do sada Nema vode, nema knjiga, al ima Turisticka zajednica ...
Problem je što nema sistemskih rješenja pa će tako pojedini načelnici opština vršiti svoju vlastitu promociju dodjeljujući udžbenike đacima na svojim područjima.
Ja završio osnovnu, srednju i faks i sve mi otac kupovao udžbenike. Živimo na selu i on zna kako je zaradio za te knjige. Šta sad frka što jedan kanton nije u mogućnosti jednu godinu obezbijediti džabaluk ????
UH KAKO BI SE JA VOLIO IZASRAT U UDZBENIK, SJECAM SE KAD SAM JEDNOM DRUGA OTREŠTIO KNJIGOM PREKO ŽVALJA NALJUTIO SE ODMAH NA MENE.
Biće besplatan musaf i Kuran. To je sigurno.
SDA sa osmijehom porucuje: crkni fukaro
A da dejčici čike iz saudijske arapije pripomognu parama ? Uslov ?? Pa da u čitankama bude puno slika čika sa bradama i teta betmenki !
Ha, ha, haaaa SDA! E Dino nečeš se moći sakriti ni pod Sebijinu suknju kada te potkupe građani ovoga grada i Kantona!! Kreni ti bratac i vidi gdje su završile stotine miliona koje je ovaj grad dobio kao donaije. Krenieš li znaš da nečeš stići - pa si udario po sirotinji, studentima, đacima i bolesnima i nemoćnima. Uradi nešto konkretnije, Sebije ti!
Sigurno kifla mandatar ima neko savrseno logicno objasnjenje za ovo.
ljubi i voli vas vasa SDA-a.
djeco, pitajte svoje roditelje zašto im je vaša budućnost svejedna
Nema dugoročne vizije, nema prioriteta. Umjesto da su nam natalitet i obrazovanje primarni ciljevi, nama su bitniji kratkoročna korist i zadovoljstvo. Ako SDA uzme sljedeće izbore, allahimanet draga Bosno :)
i ja sam placo pa nek plate i drugi. i moji roditelji su brinuli pa nek brinu i ovi. tako je za vecinu