Komentari (674)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čovjek nije pobjegao i zavukao se u mišiju rupu ili se maskirao i pretvarao da je dr. hinduistički guru kao pojedini jadnici. vikić ne bježi od suđenja što znači da mu je savjest čista.
Ma konto je on da mu nece nista nikada napakovati!!! ZLOCINAC KO ZLOCINAC...
E za Dragana Vikića je spremno cijelo Sarajevo "da odgovara"., ako je on napravio zločin onda smo svi zločinci!
dokazace svoju nevinost vrlo lako jer je bio branitelj a ne agresor,kao i vecina branitelja koji su dokazali da su bili branitelji a ne agresori jer je velika razlika izmedju ta dva pojma
Ko ga pipne biće belaja pa bujrum
Dragan legenda Jednog dana i ti ćeš imati svoju ulicu Toliko Legenda vječita
sta rade pripadnici jna u bosni jebem vam sve hapsite zlocince a ne branitelje
Ljiljanka! Kad vidim ovu zastavu srce mi zaigra, volim ovu zastavu i džaba.!!
Kad ga pozovu čitav grad s njim zajedno u sudnicu.
Vikicu, gotov si. Zar ne shvacas da si ti zrtveni jarac. A htio si sa Fahrom u politicke vode. E ne ide to tako brajko moj. Sad ste naj....bali. U usput se i stedilo pitanje oko krivice kod parka. Win-Win za sve.
Ne treba dozvoliti ovakvu bruku nikako! Pa kako ih nije stid smradove podrumske, kad je ovaj covjek ginuo sa svojim suborcima da odbrani ovaj babo-grad, onda su se pjesme pjevale o njemu, a sada ti isprdci blate covjeka zivu legendu... ne treba dati ni da se zapocne sudjenje.
Braniti nego sta, moj Vikicu. A isti i napadaju...
kad Dragan Vikic udje u sudnicu, sudija i svi prisutni ukljucujuci tuzitelja posebnog odjela za ratne zlocine., treba da ustanu...Vikic je velicina i gromada od covjeka. Lazno optuzen, tko zna sta su sve napakovali i iscenirali....ali odbranice se istina i pravda.
@Pram ha...ha...ha....to ti preporuci VASEM DoDik-u..!!!! a ovaj je CIST, nece robijati !!!!
Meni je samo fascinantno kako svi bošnjački komadanti izgledaju razvijeno nalik covjeku isto od brda odvaljeno familijarno u faci.dok srpski, niski stomacina sotonska faca...Prvi primjer poredjenje arkana i orica.Naser bi ga zubima pojeo.Drugi primjer kako je izgledao karadjic i milosevic slabasno nikakvo.a onda pogledaj nase komadante sve pravi lafci i mangupi koji su isli puskom na pusku a ne puskom na zene i stare.
Jel i tebe spasilo sa srpskog noža hehehehe
@Alberht Shindler Samo jednog da ti spomenem.Izet Nanic!!!
uz tebe smo!
Komandante uz tebe smo. ponesi zastavu pobjedu slavit cu, ponesi zastavu Dragane Vikicu
U svakom zitu ima kukolja. Bio je i jedan musliman koji je strijeljao u srebrenici
Vikić legenda. Respect.