{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Prva tematska diskusija na Sarajevo World Cafeu

S
Sarajevo-x.com
28.3.2012. u 09:38
0
1
Prva tematska diskusija na Sarajevo World Cafeu
0
Prva tematska diskusija na Sarajevo World Cafeu
Inicijativna grupa Alpbach Sarajevo, u saradnji sa Studentskim parlamentom Univerziteta u Sarajevu, organizira prvu od tri tematske diskusije u okviru projekta "Beyond Forum Alpbach – Sarajevo World Cafe 2012".
Projekat okuplja univerzitetske profesore, domaće i strane eksperte, političare i studente u okviru tematskih sesija o aktuelnim pitanjima iz raznih sfera nauke, tehnologije, umjetnosti i kulture, te o drugim pitanjima od značaja za Bosnu i Hercegovinu.

Prvi Cafe održat će se u srijedu, 28. marta u 18 sati, u Svečanoj sali Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, na temu Brandiranje države.

Učesnici će imati priliku da uz šoljicu kafe u opuštenoj atmosferi razgovaraju sa vrhunskim stručnjacima iz oblasti brandinga i podijele svoja razmišljanja o brandiranju države, strategijama njene promocije, te izgradnji njenog imidža.

Učesnici prve sesije su:

- Dr. Nenad Brkić, profesor na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu
- Valentin Inzko, austrijski diplomat i Visoki predstavnik u BiH
- Goran Milić, direktor programa Al Jazeera Balkans
- Dragan Močević, generalni direktor Prime Communications.

Također, ovo je prilika i da svi zainteresirani dobiju i više informacija o programu stipendiranja za ovogodišnji Europski Forum Alpach, koji se održava od 1945. godine u idiličnom tirolskom selu Alpbach.

Za više informacija posjetite Facebook stranice Inicijativne grupe Alpbach Sarajevo i Studentskog parlamenta Univerziteta u Sarajevu, kao i www.igas.ba. Svoja pitanja šaljite na [email protected].

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: