Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i obično riječi nije bilo, ne samo o Denisu Zvizdiću već ni o čemu što je vrijedno spomena. Njih trojica se sastanu uz međusobno poštovanje, kažu samo ono što moraju najčešće vezano za ručak kod kuće ili tuje oko vikendice i onda se opet uz međusono poštovanje raziđu. Koliko samo papira imaju na stolu tako da to sve dovoljno govori o onom famoznom projektu e-Government.
Hej vi? To je naša kisela i naš sok! Radite i vrijeme je naše i taj sto i stolice. Sve je to naše, samo VI NISTE NAŠI!
Treba i ovu četvrtu stolicu popunit!
My precious, hehehe
utaljivanje je izvrseno, detalji ce biti dogovoreni naknadno
...meni ova 3 ahbaba izgledaju pravo "u ljubavi"...ta lijepa kurtoazija politike, bogougodni osmjesi, pa čak i izvjesna doza međusobnog pošovanja...čito stoga što svaki od njih zna koliko je izvarao svoj narod, a umijeće varanja je vještina koju jako, jako cijene...
...dobro, izuzećemo bakija, podlegao sam antibošnjačkoj propagandi canvasa i fahrudina sćepe vojvode radončića :) ...neć više, ocam :)
@commie.15th, i još samo treba dodati da uzajomno podupiru leđa jedan drugom. A narod glup i ćorav, a go i bos, stalne se nadmudruje na nacionalnoj osnovi (primjer Klix :) ), a oni se podupiru. Kako to?
Prvi se macici u vodu bacaju...kod nas se bacaju i drugi,i treci i...i sve tako do kraja mandata :)
...mačiće mi nediraj :)
sorry,ne izrazih se pravilno...mozda je prikladnije bacanje prasine u oci...i to lopatom ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajde konji retardirani, obecavali ste kao nikada prije. Bolje vam je da BiH dobije status kandidata za EU u sljedecih 12 mjeseci ili ce te biti jebani kao Ukrajinski policitari prosle godine.
ublehasi
5.KORPUS-Zagorci bi rekli-bumo videl!
cidi sto im je fino toplo
Bakire ne daj Sutorinu, ko je izda platit će glavom. Onaj ološ Zekerijah Smajić SDP izdajnik je prodo svoj glas u vijeću ministara, komunjare hoće po drugi puta da izdaju Sutorinu
Bakire,nedaj ni Makedoniju Grcima!