Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je postala udruzena zlocinacka organizacija, koja lopovlukom, kriminalom i predsjedniku najdraze nepotizmom nanosi Bosnjacima stetu vise nego cetnicko ustaski agresor.Naravno sve uz bezuvjetnu podrsku Cengica i IZ. VODE NEMA, GRAS na aparatima a vi bi autoput kroz grad da pravite????
po.broju clanova optuzenih u SDA ili osudjenih za kriminal.davno su prevazisli i mafijasku porodicu Gambino koja je imala.oko 300 clanova
Nije tu samo posljedica SDA/SDP/SBB loseg rada, kao i galantnosti da Bosnjaci placaju racune i fakture manjinama, tu se radi o tome da se Bosnjaci iskoristavaju ekonomski i financijski od strane manjina. Raspodijela uplacenih poreza u odnosu na participaciju u vlasti su totalno ne srazmjerni. Pa naravno da ce Covic kupiti 200k maraka novog Audija, pored dvije godine "starog" Audija koji mu je ostao iza Komsica, kad ce 90% te fakture platiti zapravo Bosnjaci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je mazanje očiju, kao i 99% ostalih politikantskih gluposti... Kada nabavite pare, tada pričajte...
Vlasnik Pennya u Velesicima je nelegalno izgradio objekte koji ce praviti masivan problem za izgradnju I transverzale i gradskog autoputa u dalekoj buducnosti. I naravno niko nece odgovarati za to
Je li ovo još jedan Buroj Ozone projekat od magle?
Sdp= gradnja auto puteva Sda= kriminal i nerad
Vrati se emsade.....pleaseeee
sve bombasticni naslovi: - hidroelektrana vranduk - most u svilaju - brza cesta sarajevo beograd - transverzala gore , transverzala dole a nidje nista. nisu u stanju napravit ni 20 kilometara ceste do neuma da valja !
"baš me čudi što je na čekanju ! Inače je sve ko u Japanu "
Važan projekat = NEVAŽNA I NEBITNA tzv. 'informacija' u smislu možda na mjesecu ima vode, čisti TRASH
sad će izbori samo što nisu he he
koliko je para poslije rata doslo u sarajevo, sarajevo bi u najmanju ruku trebalo da izgleda ko dubai.. a realnost je da ni pitke vode nema.. pa se sad opet namece ono pitanje: dje su pare??
Očekuje se, očekuje se, očekuje se....
Za sta je ova poddionica? Za voznju po livadi... bice mrtva cesta godinama dok se ne uradi tunel kobilja glava...
tako narod bira. Ljude koji nemaju pojma sjede u foteljama a treba imat i makar kakvo znanje da bi se nešto dobro uradili. to se uci u skoli a ne na čevapima
Nidokle...