Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Druzio bih se intimno s njom.
Smiješno i njoj
kazu da si s drugim, to mi srce kida a znas da te volim vooolim te aidaaaaa
Osoba koja kao glavni kvalitet uporno navodi da je prva zena-premijer nije bas dobar izbor za premijera. Doticna se vec pokazala kao lopov. Ukrala je po 3,000 KM iz budzeta kantonalnog i Sumarstva za svoj magistarski rad na Univerzitetu u Gorazdu. Sa svojim muzem pokusala ovladati Udruzenjem zanatlija, ali su ih hvala bogu sprijecili u tome. Sa Adnanom Efendicem je namakla 15,000 KM za splavarenja niz Drinu kojim rukovodi njen muz.
@malboro Bivsem premijeru Okovicu je zabila noz u ledja i onda ga pustila niz vodu. To kakva je osoba najbolje govori cnjenica sto niko nije htio da posjecuje kafanu u njihovom vlasnistvu iako ima prvorazrednu lokaciju.
Ukinuti kantone!!!!!!!!!
Samo napred Aida, pritegnuti povodac babinim sinovima...:)
Užas ko je premijer
Bez obzira što je (još) zelena, treba joj dati šansu...možda i uradi nešto dobro za ljude tamo.
Nisi mi draga, ali bih te hrgao kao da si mi najdraža.
Tebi je fotelja garanovana u naredne 4 godine cim si tako mlada i podobna i da slova ne zaturis.
Dobro mala izgleda, dao bi joj ga na cuvanje
Napravili ste prvi pozitivan korak, a to je odricanje Daliborke Milović koja je najveće zlo za BPK Goražde. Zahvalite se za ovo Mirsadu i Nijazu. Sada radite u cilju svih građana i nemojte uhljebljavati podobne jer na taj način dugoročno radite lošu stvar za sviju.
Slatkiš
ova bar ima iskustvo iza sebe, za razliku od one male sto je tek knjizevnost zavrsila.
ali voli svoj posao 😂
a najvise voli stranku koja ju je postavila.