{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prva obuka o upravljanju procesom javnih konsultacija u institucijama BiH

18.11.2015. u 11:39
4
2
Prva obuka o upravljanju procesom javnih konsultacija u institucijama BiH
4
Prva obuka o upravljanju procesom javnih konsultacija u institucijama BiH
Prva u nizu obuka na temu "Upravljanje procesom javnih konsultacija u institucijama Bosne i Hercegovine" će se održati od četvrtka, 19. novembra, do petka, 20. novembra 2015. godine, u hotelu Termag na Jahorini.
Obuka će se usredotočiti na razvoj kapaciteta bh. institucija vlasti, kao i na osposobljavanje državnih službenika da koordiniraju procese javnih konsultacija pri donošenju pravnih dokumenata na nivou BiH, sa posebnim osvrtom na online konsultacije.

Trening se održava u okviru projekta koji finansira EU "Izgradnja kapaciteta institucija vlasti pri angažiranju u političkom dijalogu sa predstavnicima civilnog društva u BiH" (CBGI).

Goran Žeravčić, voditelj CBGI projekta, prof. dr. Dragan Golubović, CBGI pravni ekspert i Niko Grubišić, pomoćnik Ministra pravde BiH će, pored ostalih sudionika, govoriti o konsultacijama u izradi propisa u institucijama BiH.

Pozivamo predstavnike medija da poprate predstavljanje projekta, u četvrtak 19. novembra, u 09:00 sati, u Hotelu Termag, Jahorina, nakon kojeg će uslijediti prilika za izjave u 10:30 sati. Pomoćnik ministra pravde Grubišić će biti dostupan za izjave za medije u 15:00 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: