Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto je lose ovo? Ovo je super manifestacija gdje ce djeca iz Zenice sarajeva banja luke prijedora mostara itd. svi imati priliku upoznat se jedno s drugim i vidjeti da u sustini nisu toliko razliciti da imaju zajednickih interesa (tj. ninja kornjace :) ).Neka to je jedini nacin da se normalizuje ovakva drzava upravo s ovakvim manifestacijama ma koliko se one cinile glupim nekima. I da dobar je onaj odgovor da li ce vehabije doci \"Ninja kornjace su zelene\" :D
Neka nesto i za djecu, pa makar to bile glupe ninja kornjace. @blb: A gdje si to ti bio, pa da nema gluposti? Zar postoji takvo mjesto na Zemlji (a da ga ljudska bica naseljavaju)?
JEBOTE,SAMO 3 DANA OTKASKO NISAM BIO U BOSNI I KAD SE VRATI SVAKAKVIH GLUPOSTI SE NACITAH!! JEBOTE....
@daha: ninja kornjace su zelene
Teletabisi su pederi, TMNT su bisexsualci!
da li ce se vehabije usprotivit ovakvoj manifestaciji ili pak nesmiju na ninje?!
ninja kornjace su homosexualci a splinter je najveci peder trebalo bi ovo zabraniti
a nek se i za djecu nešto organizira a da nisu vjerski koncerti
E svaka mu dala ko ovaj naslov osmisli. Ona ona vredi miliona ona mlada vredi tri careva grada.