Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako pljačkaju narod preko Hadža ,kazniti će ih dragi Bog.
Kako sad lopovi uzmaju pare kad ima direkta linija iz Sar. Karta 500€ povratna. Hadz 2718919 hiljada.
@poznavalac LJudi nemojte pricati gluposti koliko sta kosta . Tamo treba biti 20 dana , smjestaj placen , hrana placena , prevoz placen(po Medini , pa zatim u Mekku , pa po Mekki prevoz itd itd ,medicinski tim je tu , vodici . Malo se informisite ne sirite gluposti
Satraše se osloljavajući se sa ''Hadžija i Hažinice'', stavljajući i na pločice na kučnim ili avlijskim vratima Hadži..., na osmrtnicama, na diplomama i zahvalnicama... o čemu vi to govorite ef. Haliloviću?
Sretno volio bih i ja jednog dana otici, mada mislim da mi se ta zelja nikada nece ispuniti jer ne mogu sebi to priustiti sa ovakvom platom i sa svim izdatcima koje imam... nijet je bitan.
@Gazda94 Takodjer :(
Bake opet nema para za Adz😂
Da vam Allah kabuli hadz amin
Jahači magle!
Pažljivo birani...
Cijena?