Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to 5 sati poslije ponoći, to je sat prije zore
@umaram_mozak ... članak da je prva beba rođena u bih 5 sati iza ponoći, pa onda u drugom članku da je prva beba rođena 2 minute iza ponoći. očito se radi o dvije različite države. rs i 23%.
imal ko u sa da se ne zove harun il hamza?
Trebao ga je Skaka berbo odmah osunetiti, da bude kompletan utisak.
Kaka metno milju pod jastuk.
Čestitke roditeljima, ali brate, što smo postali oskudni po pitanju imena. Svaki drugi muški Harun, a curica svaka druga Sara, treća Sajra. Za 10 godina, imat ćemo razrede gdje su 50% učenica Sare i Sajre.
"Jer taj trend nije tako pozitivan"??? Nego kako je pozitivan? Pozitivan u negativnu stranu?
članak da je prva beba rođena u bih 5 sati iza ponoći, pa onda u drugom članku da je prva beba rođena 2 minute iza ponoći. očito se radi o dvije različite države. rs i 23%.
Bolje da mu je uručio školsku stipendiju da se djete bezbrižno može izskolovati nego ovo. Ali bitno je da se Skako sliko.
Neka je hairli ... a ti Skaka, nemoj svaku priliku koristiti za uvlačenje! Dobar posao radiš. Samo nastavi. I ne daj glavonji iz vrha da manipulira tobom...
Koliko je gurno zna li se?
E neka je i ovaj ministar Skaka dao Bajrambanku za malog Haruna
Sine Harune da znaš kako je vani vratio bi se odakle si i došao.
skaka na petoj slici ko da svom vanbracnom djetetu nosi poklon. Pa facu slozio. hahaha
dobro nam došao haruneeee💙💙💙
Dijete se rodilo, novi zivot jedan, a pojedini serendaju u komentarima. Sta je ? Jestel to ljubomorni sto ste vi mozda produkt majki koje vas nisu stigle na vrijeme pobacit ?
Pozdrav na zadnjoj Slici je ponizavajuci i bez respekta,to bi i Dodik sa Sakom od 5 Kg njeznije odradijo.
Skaka darovao malog Haruna, a dijete se zove Haris.